Τραγωδία για rock star! Έχασε το μόλις 13 μηνών παιδί του

Λέγεται Van Morrison και είναι ένας από τους διασημότερους Ιρλανδούς rock stars. Πίσω, όμως, από την τεράστια επιτυχία του υπάρχει μια τραγική ιστορία η οποία μόλις ήρθε στο φως της δημοσιότητας και έχει σοκάρει την κοινή γνώμη!

Ο Van Morrison είχε μια εξωσυζυγική σχέση με την Gigi Lee, κόρη επιχειρηματία. Η Gigi Lee το 2009 έμεινε έγκυος. Εκείνος όμως δεν το παραδέχθηκε ποτέ, ούτε αναγνώρισε το μωρό ως παιδί του. Ούτε καν όταν τα πράγματα εξελίχθηκαν σε τραγωδία…

Η τραγική ιστορία πίσω από αυτή την εξωσυζυγική σχέση είναι η εξής: όταν ήταν επτά μηνών έγκυος, η Gigi Lee διαγνώστηκε με καρκίνο στο λαιμό. Σε εκείνη την φάση, όμως, δεν μπορούσε να ξεκινήσει χημειοθεραπείες δεδομένου ότι ήταν επικύνδινο για το μωρό. Η μόνη λύση τότε ήταν η αφαίρεση με χειρουργείο, πράγμα πολύ επικύνδινο καθός υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να παραλύσει το κεφάλι της.

Και κάπως έτσι, η Gigi Lee πήρε την απόφαση να γεννήσει το μωρό και να ξεκινήσει χημειοθεραπεία αμέσως μετά. Όπως και έγινε. Μόνο που το μωρό είχε προσβληθεί κι εκείνο από τον καρκίνο και πέθανε 13 μηνών. Λίγες μέρες πριν, είχε πεθάνει και η μητέρα του!

Ο κύκλος του Van Morrison, όπως και ο περισσότερος κόσμος είναι σοκαρισμένος από αυτή την τραγική ιστορία που μόλις ήρθε στο φως. Ωστόσο ο ίδιος ο τραγουδιστής εξακολουθεί να μην παραδέχεται την αλήθεια!

Read More

And More