Πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες για το Rocky Horror Show! Φωτογραφίες

Με πολλές επώνυμες παρουσίες, φώτα και ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η επίσημη πρεμιέρα στο Rex για την παράσταση Rocky Horror Show που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πήρε το βάφτισμα του πυρός στο θέατρο και εμφανίστηκε σε ρόλο αφηγητή. Η Νάντια Μπουλέ έκανε την είσοδό της ως αρραβωνιασμένης κοπέλας (στο ρόλο της Τζάνετ) στο πλευρό του Μάξιμου Μουρμούρη, ενώ η Βασιλική Τρουφάκου και η Τζένη Θεωνά εμφανίστηκαν αγνώριστες στη σκηνή. Ενώ, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης κερδίζει το στοίχημα στο ρόλο του… τραβεστί!

Tο θρυλικό rock ’n’ roll μιούζικαλ, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου συγκέντρωσε ένα σύνολο αξιόλογων ηθοποιών και έκανε πρεμιέρα, μεταμορφώνοντας το Rex σε ένα… τρομακτικό πύργο στα πρότυπα του αμερικάνικου καμπαρέ.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Νάντια Μπουλέ, ο Μάξιμος Μουμούρης, ηΤζένη Θεωνά, η Βασιλική Τρουφάκου, ο Ιβάν Σβιτάιλο, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, αλλά και ο Γιώργος Μαζωνάκης.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους η Τζένη Μπαλατσινού, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Αντώνης Σρόιτερ με την σύζυγό του, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (δες εδώ φωτογραφίες) και πολλοί ακόμη.

Ηλίας Βρεττός, Τζένη Μπαλατσινού, Θοδωρής Μαραντίνης
Η υπόθεση του έργου:
Η υπόθεση πραγματεύεται την περιπέτεια του Μπραντ και της Τζάνετ, ενός αρραβωνιασμένου νεαρού ζευγαριού, εκπροσώπων της πουριτανικής μεσοαστικής τάξης, που παγιδεύεται στον πύργο όπου ζει το εξωγήινο τραβεστί Φρανκ-ν-Φέρτερ με ένα τσούρμο εξωφρενικών υπηρετών.
Εκεί γίνονται μάρτυρες της “δημιουργίας” του Ρόκι Χόρορ, ενός άντρα πλασμένου για να ικανοποιεί κάθε όρεξη του Φρανκ. Επιπλέον, το ζευγάρι γεύεται τις ηδονές της σεξουαλικής ελευθεριότητας, αλλά και τον τρόμο από τους αλλεπάλληλους φόνους. Μετά από τη νύχτα αυτή, “τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο”…
Δες ποιοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα:

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τζένη Θεωνά, Νάντια Μπουλέ

Τζένη Θεωνά, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Τζένη Μπαλατσινού

Νίκος Αναδιώτης

Ελευθερία Ελευθερίου

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Χρύσανθος Πανάς, Έλενα Σύρακα

Έλενα Παπαβασιλείου

Νίκη Κάρτσωνα

Δήμητρα Ματσούκα

Στέλλα Καλλή

Θοδωρής Μαραντίνης

Θέμις Μπαζάκα, Φώτης Σεργουλόπουλος

Νάντια Μπουλέ

Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Δήμητρα Ματσούκα

Θανάσης Πάτρας

Τζένη Μπότση, Φώτης Σεργουλόπουλος

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γιώργος Μαζωνάκης

Γιώργος Χρανιώτης, Δήμητρα Ματσούκα

Ελευθερία Αρβανιτάκη, Θέμις Μπαζάκα

Βίκυ Βολιώτη, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Κλέων Γρηγοριάδης

Βασιλική Τρουφάκου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Μάξιμος Μουμούρης, Νάντια Γιαννακοπούλου

Βίκυ Γεροθόδωρου με την κόρη της Νικόλ Σαραβάκου

Εύα Νάθενα

Μίνα Αδαμάκη

Κωνσταντίνος Ρήγος, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιώργος Μαζωνάκης

Σκηνές από την παράσταση

Read More

And More