Πολυπλατινένιος και στα καλύτερά του ο Στέλιος Ρόκκος!

Στην πιο δημιουργική και ώριμη φάση της ζωής του βρίσκεται ο Στέλιος Ρόκκος. Με έναν καινούριο δίσκο που έχει ήδη αγαπηθεί και μία μοναδική συνεργασία, μπορεί κανείς να πει ότι φέτος είναι η χρονιά του στα επαγγελματικά.

/

Ο Στέλιος έχει στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες και πλατινένιους δίσκους και έχει αποδείξει ότι όταν ανεβαίνει στην πίστα ξεσηκώνει το κοινό. Αυτό κάνει και φέτος στο Αθηνών Αρένα παρέα με τον Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα.

/

Ο δυναμισμός του, η ενεργητικότητα και το κέφι του και η απίστευτη επικοινωνία που έχει με το κόσμο είναι αυτά που τον κάνουν να ξεχωρίζει! Το πρόγραμμά του φυσικά περιλαμβάνει τραγούδια της ελληνικής και της ξένης μουσικής σε όλα τα είδη και τα υποστηρίζει όλα με τον καλύτερο τρόπο.

/

Ο Στέλιος πάνω στην σκηνή είναι “σταρ” και καταφέρνει να δώσει την δική του ταυτότητα σε κάθε του τραγούδι. “Ταυτότητα” έχει και ο τελευταίος του δίσκος -αφού αυτός είναι και ο τίτλος του- και έχει ήδη γίνει πλατινένιος ενώ έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως το κομμάτι “Είμαι δικός σου”.

Στις 29 Νοεμβρίου μάλιστα θα γίνει ένα μοναδικό party για την απονομή του πολυπλατινένιου του δίσκου!

Read More

And More