C. Ronaldo: Βάφτιση και γενέθλια μαζί για τον γιο του!

Τη βάφτιση μαζί με τα πρώτα γενέθλιά του γιου του θέλησε να κάνει ο Cristiano Ronaldo. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής επέλεξε να γίνει η βάφτιση του ενός χρόνου γιου του, την ημέρα που έχει τα γενέθλιά του, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Η βάφτιση του αγοριού πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, την ημέρα που ο Cristiano Ronaldo Junior, όπως θα είναι το όνομά του, είχε τα πρώτα του γενέθλια, αφού έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από τότε που ήρθε στον κόσμο. Ο μπαμπάς του, μάλιστα, επέλεξε το μυστήριο της βάφτισης να γίνει σε ένα εκκλησάκι στην αεροπορική βάση “Alochete” στην Πορτογαλία. Ο ίδιος θέλοντας να πάρει αυστηρά μέτρα ασφαλείας προσέλαβε ιδιωτικούς ένοπλους αστυνομικούς για τη φύλαξη του χώρου και των καλεσμένων.

Παρόλο, πάντως, που κανένας δεν μπόρεσε να δει τον 26χρονο αθλητή, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την κοπέλα του Irina Shayk, την ώρα που έφθανε στο εκκλησάκι.

Ακόμη, εκτός από τον μικρό Cristiano, την ίδια μέρα βαφτίστηκε και ο ανηψιός του γνωστού ποδοσφαιριστή Denis. Σύμφωνα με πληροφορίεςε ο Ronaldo αποφάσισε να βαφτίσει τον γιο του μαζί με τον ανηψιό του και γιο της αδελφής του. Στο μυστήριο βρέθηκαν καλοί φίλοι και συγγενείς και μετά ακολούθησε ένα μαγάλο πάρτυ στο σπίτι της αδελφής του Catia.

Στο πάρτυ έκοψαν δυο μεγάλες τούρτες που είχαν μπλε σχεδιάκια και έγραφαν πάνω τα ονόματα των παιδιών, ενώ στη βραδιά τραγούδησε η Tony Carreira, γνωστός τραγουδιστής της Πορτογαλίας.

Read More

And More