Μοντέλο ζήτησε από τον εκατομμυριούχο φίλο της να χωρίσουν και την έσπασε στο ξύλο! Φωτογραφία σοκ!

Το όνομα αυτού, Pavel Ushanov, 33, πολυεκατομμυριούχος των τηλεπικοινωνιών. Το όνομα αυτής, Alexandra Sereda, 27 ετών και μοντέλο. Είχαν σχέση για δύο χρόνια. Όταν το μοντέλο του ζήτησε να χωρίσουν ποτέ δεν περίμενε αυτό που θα της συνέβαινε.

Ένα πρωί ο Ρώσος μεγιστάνας μπήκε στο σπίτι της και κυριολεκτικά την έκανε “τόπι” στο ξύλο, τόσο που η κοπέλα έμοιαζε με ζόμπι από ταινία τρόμου!

Οι φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό της κοπέλας είναι συγκλονιστικές:


Η Αλεξάνδρα πριν και μετά τον αποτρόπαιο ξυλοδαρμό της!

Ο Ρώσος πολυεκατομμυριούχος της χτύπησε ένα πρωί στις 7 την πόρτα του μοντέλου με άγριες διαθέσεις. Εκείνη δεν του άνοιξε γιατί τον άκουσε να φωνάζει αγριεμένος και κατάλαβε τις προθέσεις του. Τελικά η κοπέλα έκανε το λάθος να του ανοίξει και το αποτέλεσμα παρολίγο να της στοιχήσει τη ζωή.


Από το κρεβάτι του νοσοκομείου η κοπέλα μίλησε στα ρωσικά media περιγράφοντας το περιστατικό. Ο φίλος της άρχισε να τη χτυπάει με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο επί 10 λεπτά και παρά το γεγονός ότι εκείνη ούρλιαζε ότι θα τη σκοτώσει εκείνος της απάντησε: “Πολύ καλά, αυτό θέλω!”


Η κοπέλα γλίτωσε καθώς βρήκε την ψυχραιμία να τρέξει προς την πόρτα και να φύγει. Για καλή της τύχη κρατούσε στο χέρι το κινητό της και έτσι ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Alexandra κατήγγειλε τον πρώην φίλο της ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει και φυσικά καταζητείται από την αστυνομία.

Η ίδια προσπαθεί να συνέλθει από τα σωματικά και ψυχικά τραύματα.

Read More

And More