H νέα ζωή της Δήμητρας Ρουμπέση μετά την γέννηση του γιου της- Φωτό και video!

Η Δήμητρα Ρουμπέση κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της με χαμόγελο! Την ώρα που ο πρώην σύντροφός της Ανδρέας Μικρούτσικος προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα διάφορα οικονομικά του προβλήματα και να σώσει την περιουσία του, η Δήμητρα γυρίζει σελίδα στη ζωή της!

Δεν έχει πλέον καμία σχέση με την παρουσιάστρια που βλέπαμε στις τελευταίες τις τηλεοπτικές εμφανίσεις. Το σβησμένο χαμόγελό της επανήλθε στο πρόσωπό της και η ξεγνοιασιά είναι κομμάτι της καθημερινότητάς της.

Σταμάτησε την δουλειά της, πήρε το χρόνο της και ξαναβρήκε τον εαυτό της. Άφησε πίσω της την ένταση και τις ίντριγκες τις showbiz και αφοσιώθηκε στην σχέση της.

Έχει γίνει άλλος άνθρωπος μετά την γέννηση του μωρού της αλλά και στο πλευρό του Γιάννη Λιβέρη. Έμεινε για αρκετό καιρό στη Ζάκυνθο, από όπου κατάγεται ο σύντροφός της και αυτό της έκανε καλό!

Έδεσε την σχέση τους και πλέον απολαμβάνουν ευτυχισμένες στιγμές και κάνουν σχέδια γάμου και ίσως για ένα ακόμα παιδί.

Το ζευγάρι έχει φτιάξει πια το δικό του με κοινές φωτογραφίες που αποτυπώνουν την καινούρια τους ζωή! Η Δήμητρα βρήκε στο πρόσωπο του Γιάννη τον ιδανικό σύντροφο!

Σήμερα, ζει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Νότια Προάστια μαζί με την οικογένειά της, τον Γιάννη και τον 7 μηνών γιο τους, όπου θα περάσουν και τα πρώτα τους Χριστούγεννα. Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!

Δες το βίντεο από τη σελίδα του Γιάννη Λιβέρη στο facebook, με την Δήμητρα να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία μαζί του:

Read More

And More