Ε. Ρουμελιώτη: Τι εκμυστηρεύτηκε στο Μίλα για τον σύντροφό της

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της ζωής της, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στην προσωπική της ζωή. Η σχέση της με τον οικονομολόγο Νικηφόρο Χαραγκιώνη της έχει αλλάξει τη ζωή!

“Όταν είδα αυτό τον άνθρωπο αισθάνθηκα ότι θα ήθελα να περάσω τη ζωή μου μαζί του. Είναι ένας άνθρωπος που θα ήθελα να είναι δίπλα μου”, δήλωσε η ηθοποιός στην κάμερα του Μίλα.

“Σε εμάς τις γυναίκες μας αρέσουν οι δυσκολίες και νομίζουμε ότι για να είμαστε ερωτευμένοι ή για να πούμε ότι ζούμε τρελό πάθος πρέπει να έχουμε πολλές δυσκολίες, κλάματα και καυγάδες. Μια τρέλα γενικότερη την οποία την έζησα όταν ήμουν μικρότερη. Αυτός ο άνθρωπος μου έβγαζε κάτι φυσιολογικό, κάτι κανονικό που δεν χρειαζόταν να προσπαθήσω. Απλά υπήρχε και πήγαινε από μόνο του”, εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Η ίδια υποστήριξε πως η ηρεμία που έχει ο αγαπημένος της της κάνει καλό και το γεγονός ότι είναι σταθερά δίπλα της της δίνει ασφάλεια. Νιώθει τυχερή που έχει βρει αυτό τον άνθρωπο! Όσον αφορά τα σχέδια της για οικογένεια η Ευδοκία αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει παιδιά αλλά όταν θα έχει την δυνατότητα να αφοσιωθεί τουλάχιστον τα δύο πρώτα χρόνια στα παιδιά της. Προς το παρόν, κάνει σχέδια για τον γάμο της που θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι…

Άκου τι άλλο είπε η ηθοποιός στο Μίλα:

Read More

And More