Ε. Ρουμελιώτη: “Έχω συγχωρήσει την απιστία!”

Για τον έρωτα, τις σχέσεις, την προδοσία, αλλά και την απιστία μίλησε η τηλεοπτική “Ελπίδα” από τη “Ζωή της άλλης”. Ο λόγος για την Ευδοκία Ρουμελιώτη που αποκάλυψε τις άγνωστες πλευρές του εαυτού της.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι άνθρωπος που του αρέσουν οι σχέσεις και ότι από τα 18 της βρίσκεται συνήθως σε μόνιμους δεσμούς. “Πάντα ήμουν με κάποιον. Δεν ξέρω γιατί, ίσως από ανασφάλεια. Μπορεί να φοβόμουν ότι θα μείνω μόνη και ένιωθα τόσο έντονα την ανάγκη του συντρόφου δίπλα μου”, είπε σε συνέντευξή της στο “People”.
Στην ερώτηση αν είναι πιστή στις σχέσεις της, η ίδια δήλωσε: “Πολύ! Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις σχέση. Φυσικά με έχουν κερατώσει στο παρελθόν, αλλά το συγχώρεσα. Είχα φύγει από το σπίτι τότε κι όταν επέστρεψα, συνειδητοποίησα πως η εμπιστοσύνη μου απέναντι στον άνθρωπο αυτό είχε χαθεί” και πρόσθεσε: “Έχω πληγωθεί από σχέσεις μου, όμως, δεν μετάνιωσα γι’ αυτό που έζησα, γιατί κάτι μου προσέφεραν”.
Όσον αφορά τον έρωτα, η Ευδοκία παοκάλυψε πως τον μεγάλο έρωτα τον ζει αυτήν τη στιγμή. “Εδώ κι έναν περίπου χρόνο ζω τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Νομίζω πως δεν έχω υπάρξει πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Είμαι με έναν άνθρωπο που μου δίνει αγάπη και ισορροπία”, σημείωσε.
Διάβασε περισσότερα στο “People”

Read More

And More