Αυτό είναι το νέο πρόσωπο του Μickey Rourke και επιτέλους… βλέπεται!

Η καριέρα του στο μποξ με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς αλλά και οι χρόνιες καταχρήσεις σε αλκοόλ και ένας κακός πλαστικός είχαν οδηγήσει τον πάλαι ποτέ σκληρό του Χόλιγουντ MIckey Rourke σε παραμόρφωση στο πρόσωπό του. Για πολλά χρόνια ο ηθοποιός είχε εξαφανιστεί αφού το προσωπό του δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για το σινεμά.

//
Στα 62 του πλέον ο Rourke διαθέτει ένα νέο, πολυ πιο εμφανίσιμο πρόσωπο και συμμετοχές σε πολλές ταινίες! (Αριστερά το νέο του πρόσωπο και δεξιά πώς ήταν μέχρι πρότινος).

Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε ενώ πήγαινε στο ράφτη του σε πολύ καλή φόρμα αλλά κυρίως με ένα πρόσωπο εμφανώς σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που τον έχουμε συνηθίσει.

Ο ίδιος δήλωσε ότι βρέθηκε επιτέλους στο δρόμο του ένας καλός πλαστικός για να διορθώσει τα λαθη του παρελθόντος και πλέον να μη μοιάζει με παραμορφωμένος!


Μετά από πολλές επεμβάσεις, ο ηθοποιός αποκατέστησε το σαγόνι, τα μάτια και τα ζυγωματικά του ώστε να αποκτήσει και πάλι ένα… ανθρώπινο πρόσωπο. Μάλιστα εμφανίστηκε με ένα διακριτικό μουστάκι και γενάκι.


Ο Mickey Rourke με την Kim Basinger το 1986 στη ταινία 9 1/2 βδομάδες που του χάρισε τη μεγάλη διασημότητα.

Read More

And More