O Σάκης Ρουβάς, παρουσιάζει το νέο video clip του single «Νιώσε τι θέλω»

O Σάκης Ρουβάς, παρουσιάζει το νέο video clip του single «Νιώσε τι θέλω», σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου. Το «Νιώσε τι θέλω», είναι μια νέα, διαφορετική μουσική πρόταση από το Σάκη Ρουβά και η οπτικοποίηση του εντυπωσιάζει με τη δυναμική του ερμηνεία και προκαλεί έντονα συναισθήματα.

Η σκηνοθετική ομάδα White Room, σταθεροί συνεργάτες του Σάκη Ρουβά, υπογράφουν τη σκηνοθεσία του «Νιώσε τι θέλω», με έμπνευση από τους στίχους «… να ζήσω πάλι απ’ την αρχή, τα ίδια λάθη..».

Πρόκειται για ένα video clip στο οποίο ο Σάκης Ρουβάς με την επιβλητική του ερμηνεία πρωταγωνιστεί σε ένα χώρο-χρονικό αδιέξοδο. Με αυτόν τον σκηνοθετικό τρόπο περιγράφεται η ματαιότητα της επανάληψης του να κάνει κάποιος «.. τα ίδια λάθη» και την εσωτερική δύναμη που χρειάζεται κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Ένας χρονικός λαβύρινθος μέσα στον οποίο ο πρωταγωνιστής, Σάκης Ρουβάς βρίσκει τον τρόπο, να «αλλάξει τη μοίρα του».

Σκηνές visual, με κινηματογραφική σκηνοθετική λογική, πλάνα αργά και ο Σάκης Ρουβάς σε μια δυναμική και εσωτερική ερμηνεία.

Τα απαιτητικά γυρίσματα διαδραματίστηκαν σε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Δες εδώ το video clip

Read More

And More