Σ. Ρουβάς: ”Η ανταλλαγή ενέργειας με τον κόσμο με απογειώνει”!

Ο Σάκης Ρουβάς απαντάει στο αν αισθάνεται sexy: ”Η αίσθηση του sexy δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση, αλλά με την ενέργεια που εκπέμπεται. Η ανταλλαγή ενέργειας με τον κόσμο και η επικοινωνία που έχουμε είναι αυτήπου με ανεβάζει, με απογειώνει. Οι τίτλοι και οι όροι δεν προσδιορίζουν αυτό που νιώθω αλλά αυτό που εισπράττω από τον κόσμο”.

Ο τραγουδιστής μιλάει στο περιοδικό People για το πώς μπορεί και συνδυάζει όλες αυτές τις δραστηριότητες. Τραγουδάει στο Αθηνών Αρένα, παρουσιάζει το X – factor και βγάζει δική του σειρά ρούχων. ”Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ασχολούμαι δημιουργικά με πράγματα που με γεμίζουν. Με τόσο διαφορετικά πράγματα παράλληλα, βρίσκομαι σε διαρκεί εγρήγορση, δεν επαναπαύομαι ποτέ. Αυτό εξισσοροπεί την έλλειψη ελεύθερου χρόνου, γιατί στο τέλος νιώθω τυχερός που μπορώ να κάνω αυτά που με ενδιαφέρουν και τα οποία βρίσκουν ανταπόκριση”.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του; ”Προσπαθώ να ακολουθώ μια συνεχή διαδρομή προς την εξέλιξη, ώστε να προχωράω και να μη μένω στάσιμος. Πάντα έθετα στόχους και προσπαθούσα να τους κατακτώ. Δεν παρέβλεπα όμως, το να είμαι ανοικτός στα ερεθίσματα που λάμβανα και να μη φοβάμαι τις προκλήσεις. Έτσι βρέθηκα εδώ σήμερα”.

Όσον αφορά την αναγνωρισιμότητά του και το πώς τη διαχειρίζεται λέει: ”Έπειτα από 20 χρόνια, τη βιώνω ως αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μου, ως μέρος της ζωής μου. Γνωρίζω πώς να την αντιμετωπίζω, καθώς και τις συνέπειές της, οπότε είναι για μένα κάτι φυσιολογικό, δεν καθορίζει ούτε αλλοιώνει τη ζωή μου”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί.

Read More

And More