Η σεξοβόμβα Ruby που έστειλε τον Καβαλιέρε στη φυλακή! Φωτογραφίες

Το δικαστήριο του Μιλάνου έκρινε ένοχο τον Καβαλιέρε, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη Μαροκινή πόρνη, Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, ύστερα από όσα είπαν οι μάρτυρες για τα πάρτι που έκανε στη βίλα του στο Μιλάνο το 2010, γνωστά ως “μπούνγκα, μπούνγκα”.

Ο 76χρονος κατηγορήθηκε, επίσης, ότι πίεσε την αστυνομία να αφήσει ελεύθερη την Ελ Μαχρούγκ όταν εκείνη συνελήφθη για ληστεία.

H πέτρα του σκανδάλου η σεξοβόμβα Ruby Rubacuori γεννήθηκε το 1992 στο Μαρόκο και θεωρεί τον εαυτό της πλέον ως μια από τις ενδιαφέρουσες προσωπικότητες της Ευρώπης όπως γράφει στο προσωπικό της site στο διαδίκτυο!

//

Μπορεί η Ruby να έγινε γνωστή ως πόρνη η ίδια πάντως διατείνεται ότι είναι χορεύτρια, καμαριέρα και αισθητικός! Αναφέρει επίσης ότι η ζωή της άλλαξε το 2010 όταν γνώρισε τον Ιταλό πρωθυπουργό. Πολύ… διακριτικά γράφει επίσης στο βιογραφικό της στο site της ότι λόγω της γνωριμίας της με τον Μπερλουσκόνι πολλοί ισχυρίστηκαν ότι είχαν μια ερωτική περιπέτεια χωρίς να αναλύσει περαιτέρω το θέμα…

/

//

/

Read More

And More