Στη Σαντορίνη με 82 μετ’ επιστροφής! Με ένα κλικ τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια!

Απέκτησες τον δικό σας ταξιδιωτικό σύντροφο με τη νέα υπηρεσία ταξιδιών στην ιστοσελίδα του NewsIt.

Συγκρίνουμε για εσένα τις φθηνότερες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων για να επωφεληθείς από πραγματικές ευκαιρίες από το αεροδρόμιο της Αθήνας για τον προορισμό που επιθυμείς.

Πιστεύουμε ότι η ταξιδιωτική εμπειρία πρέπει να είναι προσιτή σε όλους γιατί τα ταξίδια είναι για όλους.

Αξιοποιούμε τις προφορές των αεροπορικών εταιρειών και των online ταξιδιωτικών πρακτορείων για την εύρεση της καλύτερης δυνατής τιμής. Ανά έξι ώρες αναζητούμε τόσο τις πιο οικονομικές πτήσεις, όσο και το ταξιδιωτικό γραφείο που τις προσφέρει στη χαμηλότερη τιμή, έτσι ώστε αν δεν προλάβεις μία προσφορά, να έχεις πάντοτε τη δυνατότητα για μία νέα.

Βρες μόνη σου τις πιο προστιές τιμές για να ταξιδέψεις σε όποιον προορισμό επιθυμείς κάνοντας κλικ εδω.

Για εσένα που έχεις ευέλικτο πρόγραμμα, δημιουργήσαμε την ενότητα BEST DEALS. Σε αυτή την κατηγόρια, θα βρεις τα 20 φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια (μετ’ επιστροφής) από την Αθήνα για τους επόμενους 6 μήνες προς οποιοδήποτε προορισμό με μέγιστη χρονική διάρκεια ταξιδιούύ έως και 8 ώρες (συμπεριλαμβανομένου του ενδιάμεσου σταθμού), ανεξαρτήτως ημερομηνιών.

Προτιμάς τις μικρές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου; Δημιουργήσαμε για εσένα την ενότητα MINI BREAKS, στην οποία βρίσκουμε τα 20 φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια (μετ’ επιστροφής) από την Αθήνα προς οποιοδήποτε προορισμό με μέγιστη χρονική διάρκεια ταξιδιού έως και 8 ώρες (προτιμώντας απ’ ευθείας πτήσεις) με διαμονή το Σάββατο ή και την Κυριακή.

Αν πάλι, θέλεις να επιλέξεις εσύ τον προορισμό σου ετοιμάσαμε τη μηχανή της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ. Εσύ επιλέγεις τις ημερομηνίες που σε ενδιαφέρουν και εμείς θα συγκρίνουμε τις τιμές των εισιτηρίων από όλες τις αεροπορικές εταιρείες.

Βρες μόνη σου τις πιο προστιές τιμές για να ταξιδέψετε σε όποιον προορισμό επιθυμείς κάνοντας κλικ εδω.

Σε ενδιαφέρει να ταξιδέψεις σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά δεν έχεις ακόμη καταλήξει ποιόν προορισμό θα επιθυμούσες να επισκεφθείς; Βάλε τις επιθυμητές ημερομηνίες για την απόδρασή σου κι άφησέ μας να βρούμε για εσένα τις καλύτερες προσφορές σε μέχρι και 50 διαφορετικούς προορισμούς.

Αν θέλεις να ταξιδέψεις σε συγκεκριμένο προορισμό και δεν γνωρίζεις πότε, εμείς θα σου προτείνουμε μέχρι και 50 διαφορετικές εναλλακτικές ημερομηνίες και πτήσεις.

Βρες μόνη σου τις πιο προστιές τιμές για να ταξιδέψετε σε όποιον προορισμό επιθυμείς, μέσα από την ειδική εφαρμογή στη Homepage του newsit.gr ή κάνοντας κλικ εδω.

Καλό σου ταξίδι!

Read More

And More