Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Αγκαλιά στη συναυλία του Σάκη Ρουβά! Φωτογραφίες

Αφιερωμένο στο Σάκη Ρουβά και στους φίλους τους ήταν το βράδυ του Σαββάτου για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε στη μεγάλη συναυλία του The Ace of Hearts Tour στο Tae Kwοn Do συναντήθηκε με τα στελέχη του Ant1 Γιάννη Λάτσιο και Κατερίνα Γκαγκάκη στα backstage και απόλαυσε τη συναυλία με την Φαίη ασφαλώς να τραγουδά μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου που ήταν στην αρένα τα τραγούδια του Σάκη.
Αφήνοντας για λίγο τα παιδιά στο σπίτι, και χωρίς καθόλου άγχος ενόψει της τηλεοπτικής τους αναμέτρησης με τον Μάρκο Σεφερλή που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, ο Γιώργος και η Φαίη ντύθηκαν casual, φόρεσαν αθλητικά παπούτσια (η Φαίη έπιασε τα μαλλιά της και ένα χαλαρό pony tail που την έκανε να μοιάζει κοριτσάκι και… της πήγαινε) και μπλέχτηκαν με τους άλλους επώνυμους της βραδιάς, μπροστά μπροστά στη σκηνή του σταδίου.

Λίγο πριν βρεθούν όμως στο κοινό, δεν χάλασαν το χατίρι των φωτογράφων και πόζαραν αγκαλιά μπροστά στο ειδικό Vip χώρο που είχε στηθεί για τη συναυλία. Ο Γιώργος άφησε αρχικά μόνη της την Φαίη να ποζάρει στους φωτογράφους, μένοντας για λίγο πίσω…

…και τότε ακούστηκε εκείνο το “έλα ρε Γιώργο” της Φαίης και εκείνος πήγε στο πλευρό της για να φωτογραφηθούν μαζί.

Εκεί που ετοιμάζονταν, όμως, να φύγουν στο πλάνο θα μπει ο Θέμης Γεωργαντάς που ξαφνιάζει την Φαίη, την παίρνει αγκαλιά και μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα χαρίζει ένα διασκεδαστικό στιγμιότυπο στους φωτογράφους.

Read More

And More