Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Παντρεύονται! Η πρόταση γάμου του Σάκη μπροστά στον πατέρα της Κάτιας

Μετά από 11 χρόνια σχέσης και τρία πανέμορφα παιδιά ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη φαίνεται πως σκέφτονται σοβαρά να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι έχει μια υπέροχη οικογένεια και ίσως δεν αργήσει να έρθει και ο γάμος.
Κατά καιρούς έχει ακουστεί πως οι δυο τους είναι ένα βήμα πριν την εκκλησία, καθώς και πως ο Σάκης έχει κάνει αρκετές φορές πρόταση στην Κάτια για να κάνουν το μεγάλο βήμα. Αυτήν τη φορά, όμως, τα πράγματα είναι πιο επίσημα.

Όπως αποκάλυψε στο “ΟΚ!” άνθρωπος από το περιβάλλον τους, ο Σάκης έκανε επίσημα πρόταση γάμου στην καλή του, ενώπιον του πατέρα της, στη βάφτιση της κορούλας τους. “Κάποια στιγμή και ενώ χόρευε ο πατέρας της Κάτιας, Νίκος Ζυγούλης, ο Σάκης ανήγγειλε πως θα τραγουδήσει για την γυναίκα της ζωής του και απευθυνόμενος στον πατέρα της ζήτησε το χέρι της κόρης του”, αναφέρει άνθρωπος που βρέθηκε στο γλέντι της βάφτισης της μικρής Αριάδνης.
Λίγο αργότερα, αφού ο γνωστός τραγουδιστής πλησίασε την αγαπημένη του, της έδωσε ένα γλυκό φιλί και της αφιέρωσε το τραγούδι “Το χρόνο σταματώ”.

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, πως σε δηλώσεις του λίγο μετά τη βάφτιση, όταν τον ρώτησαν αν παντρεύεται είπε: “Γιατί όχι. Θα δούμε”.

Δες το video από το Πρωινό;

Read More

And More