Σάκης Ρουβάς: Ξεκίνησε τις προπονήσεις για το Διεθνές Τουρνουά Γκολφ! Όλες οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή του

Στην αγαπημένο του Μεσσηνία βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς τις τελευταίες μέρες. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ συμμετέχει ως παίκτης στο ΔιεθνέςΤουρνουά Γκολφ και έχει ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις στο αγαπημένο του άθλημα.

Φρόντισε να μας δώσει μία μικρή γεύση από την καθημερινή του εξάσκηση στις εγκαταστάσεις του Costa Navarino – όπου και θα διεξαχθεί το 10th Aegean ProAm- ανεβάζοντας μια χαρακτιριστική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram.


Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή. Ο Σάκης είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, όπως δήλωσε και σε πρόσφτη συνέντευξή του στο περιοδικό Golf & Leisure, καθώς φέτος το επετειακό διεθνές τουρνουά μαζί με άλλες 62 ομάδες από 20 χώρες θα προσφέρει μέρος των εσόδων στο Σύλλογο «Ελπίδα» και Όραμα Ελπίδας.

Κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων προσφέρεται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και φέτος το ποσό θα προσφερθεί στην ΕΛΠΙΔΑ, στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο του οποίου ο Σάκης είναι Αγγελιοφόρος.

H ομάδα με την οποία αγωνίζεται, μάλιστα, ονομάζεται «ΕLPIDA Golfathlon» και αποτελείται από τους: Πίτερ Πάππας, Ρένα Παπαδοπούλου, Γιώργο Διάκου.

Επίσης, ο Σάκης θα συμμετέχει το Σάββατο με 23 διεθνείς ποδοσφαιριστές, αλλά και top class παίκτες από την ελληνική Super League στο πρώτο Foot Golf που διοργανώνεται στην Ελλάδα.

Read More

And More