Σάκης Ρουβάς: Ο Ηρακλής, η ακυκλοφόρητη φωτογραφία και η Μάρα Δεσύπρη!

Η Μάρα Δεσύπρη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες φωτογράφους της χώρας μας. Η καλλιτεχνική της ματιά είναι ιδιαίτερη και το απέδειξε μέσα από την αφίσα της παράστασης «Ηρακλής, οι 12 άθλοι» την οποία επιμελήθηκε.

Πρόκειται για ένα σκίτσο στο οποίο ο Σάκης Ρουβάς ως Ηρακλής παλεύει με το λιοντάρι της Νεμέας. Στην ελληνική μυθολογία, ο λέων της Νεμέας ήταν ένα λιοντάρι που ζούσε στην περιοχή και σκόρπιζε το φόβο και αποτελεί και τον 1ο άθλο του Ηρακλή.


Λίγες μόλις ημέρες πριν από την πρεμιέρα της παράστασης στο Pantheon Theater, που έχει οριστεί για τις 12/12, η Μάρα ανέβασε στο instagram μία ακυκλοφόρητη εκδοχή της φωτογραφίας. Επεξεργάστηκε ψηφιακά το σκίτσο της και μας παρουσιάζει τον κορυφαίο Έλληνα σταρ ημίγυμνο.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @maradesipris στις


Αν και δεν πρόκειται για κανονική φωτογράφιση, καταλαβαίνεις ότι ο Σάκης έχει αυτή τη σωματική διάπλαση και ο ρόλος που ενσαρκώνει του ταιριάζει απόλυτα. Για αυτό και για πολλούς ακόμα λόγους που μας είπε μέσα από την αποκλειστική συνέντευξη στο TLIFE.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις ολόκληρη τη συνέντευξη

Το ήδη καλογυμνασμένο κορμί του φρόντισε να το βοηθήσει κάνοντας εντατική προπόνηση τους τελευταίους δύο μήνες. Ο Σάκης, πάντα γυμναζόταν και πρόσεχε τη διατροφή του, αλλά τους τελευταίους μήνες ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα διατροφής και άθλησης για τις ανάγκες του ρόλου. Για τις ανάγκες του ρόλου μάλιστα άλλαξε και τα μαλλιά του, όπως είδες πρώτη αποκλειστικά στο TLIFE.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το νέο look

Ο Σάκης δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πράγματα. Του αρέσει να βάζει στοιχήματα με τον εαυτό του και να τα κερδίζει.

Κάπως έτσι, κέρδισε και την υποψηφιότητα για Βραβείο Αρχαίου Δράματος στα Βραβεία Κριτικών Θεάτρου και Χορού 2014 για την ερμηνεία του ως Διόνυσος στην τραγωδία “Βάκχες” του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη!

Read More

And More