Κάτια Ζυγούλη – Σάκης Ρουβάς: Διακοπές με τα παιδιά στη Μεσσηνία!

Σε έναν αγαπημένο προορισμό -αφού τον επισκέπτονται σχεδόν κάθε χρόνο- αποφάσισαν να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς. Το ζευγάρι ταξίδεψε στη Μεσσηνία μαζί με τα τρία του παιδιά, Αναστασία, Αλέξανδρο και Αριάδνη.

Αφορμή για αυτό το ταξίδι στάθηκε η συμμετοχή του κορυφαίου Έλληνα σταρ στο Διεθνές Τουρνουά Γκολφ 10th Aegean ProAm . Ο Σάκης πήρε μέρος για πρώτη φορά ως αθλητής του γκολφ και βρέθηκε αρκετές μέρες νωρίτερα στις εγκαταστάσεις του Costa Navarino, όπου διεξήχθη το τουρνουά, για να κάνει προπονήσεις.

Περήφανος για τη συμμετοχή μου στο 10ο Διεθνές Τουρνουά Golf @aegeanairlines ProAm στο @costanavarino και την ομάδα μου “Elpida GolfAthlon”: τον Πήτερ Πάππας, τη Ρένα Παπαδοπούλου, τον Pro μας Γιώργο Διάκου. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κο. Θεόδωρο Βασιλάκη για την τιμητική διάκριση και την ουσιαστική υποστήριξη στο Σύλλογο “Ελπίδα” και στο “Όραμα Ελπίδας”. Proud for my participation at the 10th International Golf Tournament Aegean Airlines ProAm at the Costa Navarino and my team “Elpida GolfAthlon”: Peter Pappas, Rena Papadopoulou and our Pro George Diakou. Special thanks to Mr. Theodore Vassilakis for the honorary distinction and substantial support to the “Elpida” Association and “Vision of Elpida”. #aegeanProAm15 #elpidaGolfathlon #teamSakis #oramaElpidas #vision #golfathlon #costanavarino #greece #support

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις


Πέρα από τις αθλητικές του δραστηριότητες και τις συναντήσεις με εξέχουσες προσωπικότητες, ο Σάκης είχε την ευκαιρία να κάνει και κάτι ακόμα που αγαπάει πολύ! Να τραγουδήσει σε ένα ξεχωριστό party που πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος των αγώνων.


Τις στιγμές ξεγνοιασιάς με την οικογένειά του ωστόσο αναγκάστηκε να τις διακόψει γιατί οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον έφεραν στην Αθήνα.


Η Κάτια παρέμεινε στη Μεσσηνία μαζί με τα παιδιά και μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, διασκέδασαν με το χορευτικό show της Julia Speropoulos. Η Αναστασία και ο Αλέξανδρος έδειξαν μάλιστα ιδιαίτερο για την performer και ηθοποιού αφού μετά την ολοκλήρωση του χορευτικού της δεν σταμάτησαν να τις κάνουν ερωτήσεις.

Read More

And More