Κάτια Ζυγούλη – Σάκης Ρουβάς: Για ποδήλατο δίπλα στη θάλασσα!

Από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της showbiz είναι η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς. Η σχέση τους μετρά 11 χρόνια κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια.

Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος και η Αριάδνη είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στη ζωή του ζευγαριού. Παρόλα αυτά δεν ξεχνούν να αφιερώνουν και χρόνο ο ένας στον άλλον κάνοντας κοινές δραστηριότητες. Από μία έξοδο για φαγητό σε κάποιο ήσυχο μέρος, μία εξόρμηση στη θάλασσα ή ακόμα και προπόνηση!

Η Κάτια πολλές φορές ακολουθεί τον κορυφαίο Έλληνα σταρ στο πρόγραμμα γυμναστικής του. Άλλωστε η άθληση είναι μία αξία που ο Σάκης έχει από μικρός -καθώς ασχολείται από παιδί με τον αθλητισμό- και μάλιστα θέλει να την περάσει και στην οικογένειά του.


Η σύντροφός του έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι βαριέται τη γυμναστική αλλά κάποιοι τρόποι εκγύμνασης είναι διασκεδαστικοί. Ένας από αυτούς είναι και το ποδήλατο. Το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα να κάνει τη βόλτα του στην παραλία της Νέας Μάκρης, κοντά στο σπίτι τους.


Φορώντας φυσικά τον απαραίτητο εξοπλισμό! Κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους έβγαλαν και μία selfie φωτογραφία, με θέα τη θάλασσα. Στη συνέχεια, ο Σάκης τη μοιράστηκε με τους φίλους του στο instagram επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά πόσο ενωμένοι και αγαπημένοι είναι και ότι εξελίσσονται μαζί.

“Σίγουρα γνωρίζοντας τον Σάκη καλύτερα, πέρα από αυτό που έβλεπα σαν εικόνα, κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο θα υπάρξει εξέλιξη γενικότερα. Και σε προσωπικό επίπεδο και επαγγελματικά και συναισθηματικά υπάρχει πάντα δουλειά να γίνει και στόχοι να υλοποιηθούν. Από όλες τις απόψεις. Οπότε δεν ήταν κάτι που πήρα αψήφιστα, την ενέργεια αυτή του Σάκη. Στην πρώτη μας περίοδο, το κατάλαβα. Δεν ήξερα αν θα ζήσω ή αν θα κάνω οικογένεια μαζί του αλλά σίγουρα κατάλαβα ότι ο Σάκης θα είναι μεγάλο σχολείο. Και είναι!”, είχε πει σε συνέντευξή της στο TLIFE η Κάτια.

Read More

And More