Σάκης Ρούβας: Κι όμως ανέβασε selfie με τον Μίκη Θεοδωράκη!

Ο Μίκης Θεοδωράκης τήρησε τη δέσμευση που είχε δώσει και συναντήθηκε με τον Σάκη Ρουβά. Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης είχε την ευκαιρία να συγχαρεί από κοντά τον κορυφαίο Έλληνα σταρ για τον τρόπο που ερμήνευσε το “Άξιον εστί”, το Σάββατο 2 Μαΐου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όσα έγιναν στη συναυλία

Η συνάντηση έγινε, το απόγευμα της Τετάρτης, στο σπίτι Μίκη Θεοδωράκη και ήταν παρόντες όλοι οι συντελεστές της επετειακής συναυλίας που έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση των 90 χρόνων του. Ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Βαγγέλης Χατζατουριάν και ο διεθνούς φήμης μαέστρος, Θεόδωρος Ορφανίδης ο οποίος ήταν αυτός που επέλεξε τον Σάκη για να ερμηνεύσει αυτό το σπουδαίο έργο.

Today, 25 days after the triumph of Axion Esti in Athens,Theodoros met Mikis after 2 and half years.Thank you Maestro.You are always an inspiration for us all.

Posted by Theodoros Orfanidis on Wednesday, 27 May 2015

Ο κύριος Ορφανίδης μίλησε πρόσφατα στο TLIFE για την εξαιρετική συνεργασία που είχε με τον Σάκη. “Είναι μία εξαίρετη συνεργασία με τον Σάκη. Σοβαρός, μελετηρός και εξαιρετικά επαγγελματίας, δεν μου άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας πως η συνεργασία μας αυτή έχει παρόν και μέλλον... “, είπε ανάμεσα σε άλλα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις ολόκληρη τη συνέντευξη.

Η χαρά του Σάκη για τη συνάντηση με τον μουσικοσυνθέτη, που θαυμάζει και τραγουδάει από παιδί, είναι μεγάλη! Ήταν κάτι που και ο ίδιος το ήθελε από την πρώτη στιγμή να συμβεί. Μοιράστηκε λοιπόν αυτή την τιμή που δέχτηκε με μία selfie στον λογαριασμό του στο instagram.

Τιμή και δέος! Σας ευχαριστώ Μίκη.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Read More

And More