Σάκης Ρουβάς: Κάνει πρόβες για το “Άξιον Εστί”! Δες τη φωτογραφία

Στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός βρίσκεται αυτή την ώρα ο Σάκης Ρουβάς όπου και κάνει πρόβες για την πολυσυζητημένη συναυλία που θα δοθεί το Σάββατο 2 Μαΐου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Όπως κάνει σε κάθε δουλειά με την οποία καταπιάνεται, ο δημοφιλής τραγουδιστής, δουλεύει σκληρά γιατί θέλει το αποτέλεσμα να είναι πάντα άψογο.

Για την πολυσυζητημένη συναυλία ο Σάκης δήλωσε στη συνέντευξη τύπου : Το να έρθουν νέοι άνθρωποι σε αυτή τη συναυλία είναι για μένα μία πολύ μεγάλη πρόκληση κι ένα μεγάλο στοίχημα. Εγώ, θα κάνω την ερώτηση σε όλους αυτούς, χωρίς να υποτιμώ κανέναν και την παιδεία κανενός, ποιο 16χρονο, 18χρονο ακόμα και 20χρονο παιδί ξέρει για το “Άξιον εστί” του Μίκη Θεοδωράκη; Αυτά τα παιδιά που θα έρθουν, που θα έρθουν πιθανόν για να δούνε το Ρουβά και τη λάμψη ενός καλλιτέχνη ή ενός ωραίου προσώπου όπως είναι ο Σάκης Ρουβάς, μέσα σε δύο ώρες της συναυλίας θα μάθουν το “Άξιον εστί” και θα μάθουν σπουδαία και πολλά πράγματα για έναν άνθρωπο ογκόλιθο στη μουσική ιστορία της χώρας μας, όπως είναι ο Μίκης Θεοδωράκης

Read More

And More