Οι πρώτες δηλώσεις και η “φόρτιση” του Σάκη Ρουβά μετά την “επίθεση” της Χρυσούλας Διαβάτη

“Δεν ήταν θυμός, ήταν συναισθηματική φόρτιση και αυτό γιατί πιστεύω πάρα πολύ στην ελευθερία της έκφρασης και δεν υπάρχει πιο ωραίος τόπος από τη μουσική και το θέατρο για να γονιμοποιείς τα όνειρά σου”, δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς λίγο μετά το τέλος της απονομής των βραβείων στο Μέγαρο Μουσικής.
Ο γνωστός ερμηνευτής βραβεύτηκε για το ρόλο του “Διόνυσου” στις Βάκχες και προκάλεσε αντιδράσεις, με την Χρυσούλα Διαβάτη να μιλά για “αστυνομία θεάτρου”. (δες εδώ το ξέσπασμά της)
Ωστόσο, σχολιάζοντας τα λόγια της είπε στην κάμερα του “Πρωινού” : “Νομίζω ότι απευθυνόταν σε όλον τον κόσμο και εγώ απευθύνομαι σε όλον τον κόσμο και λέω να μην σταματάτε ποτέ να ονειρεύεστε και να δημιουργείτε”.
Στην ερώτηση αν έχει κουραστεί που τον κρίνουν όλοι απάντησε… “Δεν πρόκειται ποτέ να κουραστώ. Ό,τι κάνω το κάνω για εμένα”…
Ενώ, μας ξάφνιασε λέγοντας πως αυτό που θα απαντούσε στη Χρυσούλα Διαβάτη είναι πως την αγαπά ως καλλιτέχνη… “Θα της έλεγα ότι την αγαπώ πολύ και ότι η αγάπη τα θεραπεύει όλα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More