Το πάρτι – έκπληξη στον Σάκη για τα 40ά του γενέθλια! To TLIFE ήταν εκεί

Ό,τι και να κάνει είναι είδηση! Ο Σάκης Ρουβάς είναι από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της Ελλάδας και όχι άδικα! Φυσικά, τα 40α γενέθλιά του δεν θα μπορούσαν να μην αποτελέσουν “εθνικό θέμα”.

Ο Σάκης χθες έσβησε τα 40 κεράκια του και είναι στην καλύτερη φάση της ζωής του! “Αυτό που συνειδητοποιώ, πάντως, στο τέλος της ημέρας είναι ότι η ηλικία δεν παίζει πια κανένα ρόλο στη ζωή των ανθρώπων και σε αυτά που μπορούν να δημιουργήσουν – παρά μόνο στην ωρίμανση του μυαλού και στη σωματική τους εξέλιξη. Κάποτε, όταν ήμουν πιτσιρικάς, στα 12 -13 μου, έβλεπα κάποιον που ήταν 30 χρόνων και έλεγα “αυτός είναι γέρος’’. Τώρα κλείνω τα 40 μου και αισθάνομαι εγώ πιτσιρικάς”, δήλωσε ο ίδιος στο Down Town.

Οι στενοί του φίλοι και συνεργάτες πάντως φρόντισαν να του ετοιμάσουν ένα αξέχαστο πάρτι- έκπληξη. Το ραντεβού δόθηκε στο Salon De Bricolage της οδού Αλωπεκής στο Κολωνάκι. Ο Σάκης νόμιζε πως απλά θα βγει για φαγητό με μερικούς φίλους λόγω της ημέρας. Όταν έφτασε όμως εκεί με την Κάτια Ζυγούλη κατάλαβε! Και ενθουσιάστηκε…

Φωτογράφοι και κάμερες είχαν συγκεντρωθεί έξω από το μαγαζί ενώ μέσα τον περίμεναν όλοι οι καλοί του φίλοι!

Η υποδοχή ήταν πανηγυρική, όπως ταιριάζει σε ένα σταρ που μάλιστα έχει και τα γενέθλιά του! Ο Σάκης δεν σταμάτησε να χαμογελάει, τους χαιρετάει όλους, να χορεύει, να βγάζει μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες. Το TLIFE φυσικά ήταν εκεί!

O Αντώνης Ρέμος με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ δεν θα μπορούσαν να λείπουν. “Χαίρομαι που 40ρισε και μπήκε στο club το δικό μας”, είπε ο Αντώνης. Το μόνο που του ευχήθηκε ήταν υγεία και να δει τα παιδιά του να μεγαλώνουν!


Η Χριστίνα Παππά


Η Τάμτα

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε πως δεν το πίστευε ότι ο Σάκης έκλεισε τα 40! Τον έκανε πολύ μικρότερο αλλά όπως και να έχει τον θεωρεί από τοςυ πιο ωραίους άνδρες. Δώρο δεν του πήρε για τα γενέθλια του αλλά του είχε πάρει για τα Χριστούγεννα και το έχει στο καμαρίνι του.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι γνωστή Ρουβίτσα! Το δώρο που πήρε στον αγαπημένο της τραγουδιστή ήταν ένα μπουρνούζι.


Ο Θοδωρής Μαραντίνης

Η Τζένη Μπαλατσινού τραγούδησε την επιτυχία του Σάκη “Όλα καλά” για να του ευχηθεί.


Ο Τζώνη Καλημέρης


Η Χριστίνα Πολίτη με τον σύζυγό της Σωτήρη Φουρτουλάκη

Ανάμεσα στους φίλους που βρέθηκαν εκεί για να του ευχηθούν ήταν ακόμα ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Γιάννης Λάτσιος, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Ηλίας Κοκοτός, η Ρεγγίνα και ο Αντρέας Κουρής του Mad TV, ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος, ο Δημήτρης Λιγνάδης, η οικογένεια Παπαθεοχάρη και πολλοί άλλοι.

Η πιο γλυκιά ευχή που πήρε φέτος ήταν σίγουρα της μικρής Αναστασίας που του είπε όλο το τραγούδι των γενεθλίων: “Να ζήσεις μπαμπάκα και χρόνια πολλά…” Η πιο ουσιαστική ήταν να έχει υγεία και να είναι χαρούμενος!

Όλοι φυσικά πέρασαν τέλεια και είδαν τον αγαπημένο τους φίλο να το χαίρεται σαν παιδί αφού χόρεψε και τραγούδησε μαζί τους! Ο Σάκης έφυγε από το μαγαζί γύρω στις 4.

Δες βίντεο με τον χορό του Σάκη:

Read More

And More