Ο Σ. Ρουβάς δίνει συνέντευξη σε ξένο κανάλι με φόντο την Ακρόπολη! Φωτογραφίες

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάκης Ρουβάς δίνει συνέντευξη σε ξένο δίκτυο. Ο Έλληνας τραγουδιστής έχει καταφέρει να αγαπηθεί και να γίνει γνωστός όχι μόνο στη χώρα μας. Λίγο πριν την αποψινή του πρεμιέρα στο Thalassa, το αυστραλιανό κανάλι SBS και η δημοσιογράφος Julia Zemiro έφτασαν στην Αθήνα και πήραν συνέντευξη από τον Σάκη. O τραγουδιστής ιδιαίτερα ευδιάθετος έφτασε στο σημείο της συνέντευξης και μίλησε για πολλά, έχοντας φόντο την Ακρόπολη.

Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης ήταν και η Eurovision. Η δημοσιογράφος εν όψει της 57ης διοργάνωσης του μουσικού διαγωνισμού ταξιδεύει σε όλες της ευρωπαϊκές χώρες που παίρνουν μέρος. Φέτος, την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Ελευθερία Ελευθερίου ωστόσο ο Σάκης έχει πάει στο διαγωνισμό δύο φορές καταφέρνοντας να κλέψει τις εντυπώσεις παρόλο που δεν έφερε την πρωτιά!

Η Julia δηλώνει θαυμάστρια του Έλληνα pop star και ήταν προσωπική της επιλογή να πάρει συνέντευξη από εκείνον παρόλο που δεν έχει πάρει την πρώτη θέση στο διαγωνισμό. Η συμμετοχή του το 2009 όμως με το τραγούδι “This is our night” είχε αγαπηθεί ιδιαιτέρως στη χώρα της και πολλοί πίστευαν ότι θα ήταν το τραγούδι που θα κέρδιζε.

Η δημοσιογράφος σε όλη την διάρκεια ήταν ξετρελαμένη με τον Σάκη! Εκείνος ανταπέδωσε τον θαυμασμό της με το ζεστό του χαμόγελο! Το TLIFE ακολούθησε τον pop star και σου εξασφάλισε όλο το παρασκήνιο της συνέντευξης:

Read More

And More