Το TLIFE στην πρεμιέρα Σάκη – Τάμτα!

Με πολύ χορό και τραγούδι ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους ο Σάκης Ρουβάς και η Τάμτα! Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Παρασκευής στο ”Thalassa People’s Stage” και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να διασκεδάσει. Οι δυο τους ξεσήκωσαν τα πλήθη και προσέφεραν στους θαμώνες μια απολαυστική βραδιά με ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα! Δίπλα τους μάλιστα, ήταν το συγκρότημα Cabin 54.

Στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής βρέθηκαν ανάμεσα στους θαμώνες η Ελεονώρα Μελέτη, ο Αντώνης Σρόιτερ με αντροπαρέα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Μέμος Μπεγνής, η Βάνα Μπάρμπα, ο Χρήστος Χολίδης με την αδερφή του, ο αγαπημένος της Έλενας Παπαρίζου Τόνυ Μαυρίδης, ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού με την μεγάλη τους κόρη.

Στο πλευρό του Σάκη είναι και η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια Στεφανία Ρίζου, που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον διάσημο τραγουδιστή. Η Στεφανία από τα πρώτα κιόλας βήματα της καριέρας της έχει δείξει δειγματα του ταλέντου της και συνεχίζει δυναμικά στο χώρο του τραγουδιού…

Δες φωτογραφίες του TLIFE:

Η Ελεονώρα Μελέτη!

Ο Μέμος Μπεγνής!

Η Βάνα Μπάρμπα!

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος!

Read More

And More