Σάκης – Κάτια: Περιμένουν το υπερηχογράφημα για να μάθουν το φύλο του μωρού!

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς τρία χρόνια μετά τον ερχομό της μικρής τους Αναστασίας, θα κρατήσουν -και πάλι Νοέμβρη μήνα- το τέταρτο μέλος της οικογένειάς τους! Η Κάτια που βρίσκεται στον 4ο μήνα της κύησης, ετοιμάζεται να βιώσει για δεύτερη φορά τη μητρότητα και μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι είναι άξια και ικανότατη μαμά.

Κι αυτό γιατί έχει τον απόλυτο έλεγχο της ανατροφής της Αναστασίας, φροντίζει τα πάντα, ενώ δεν είναι λίγες οι ώρες παιχνιδιού που της αφιερώνει.

Το δημοφιλές ζευγάρι έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι η σχέση που έχει και το παιδί του που έχει αποκτήσει, είναι ένας οικογενειακός πυρήνας, παρόλο που δεν έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους βάζοντας την ταμπέλα ”σύζυγοι”.

Επίσης, με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού, θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους! Σύμφωνα με το ”HELLO”, η Κάτια έχει ήδη αρχίσει να μιλά στην κορούλα της για την έλευση του μωρού, ενώ δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι το μωράκι που θα έρθει θα είναι αγοράκι! Παρόλα αυτά θα τα μάθουμε όλα μέσα στις επόμενες μέρες, που θα γίνει και ο σχετικός υπέρηχος αποκάλυψης του φύλου του εμβρύου!

”Αν και είναι ακόμη αρκετά νωρίς για να γνωρίζουν με βεβαιότητα το φύλο του μωρού τους, οι ίδιοι εύχονται να είναι βέβαια υγιές και τυχερό, χωρίς να κρύβουν την επιθυμία τους για ένα αγοράκι. Η οικογένειά τους θα ολοκληρωθεί ιδανικά με αυτόν τον τρόπο”, δήλωσε πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό ”ΟΚ!”.

Διάβασε περισσότερα στο ”HELLO” και το ”ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More