Σ. Ρουβάς: Μεγάλος πρωταγωνιστής των βραβείων “Άντρες της χρονιάς” στην Κύπρο!

Μια μοναδική βραδιά με πολλές εκλεκτές παρουσίες και εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην Κύπρο και τα “Johnnie Walker Man of the Year Awards 2013 “. Ο Τάσος Τρύφωνος και η Χριστιάνα Αριστοτέλους υποδέχτηκαν τους celebrities και το κοινό στο Θέατρο του ΘΟΚ, όπου έγινε κι η απονομή.

/

Στο κόκκινο χαλί περπάτησαν γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, του θεάματος, του επιχειρηματικού και καλλιεχνικού χώρου, των επιστημών και του αθλητισμού, οι οποίοι παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν από κοντά τις βραβεύσεις του περιοδικού MAΝ.
Επτά κατηγορίες, επτά βραβεία συν το βραβείο τιμής ένεκεν διεκδίκησαν 32 υποψήφιοι. Πρόκειται για τους άντρες που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν με τη δουλειά τους, σε μια δύσκολη χρονιά για την Κύπρο.

/

Μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο Σάκης Ρουβάς που παρέλαβε το τιμητικό βραβείο “Άντρας που μας ενέπνευσε” για το πολύτιμο φιλανθρωπικό του έργο. Ο ίδιος μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε, μαζί με την χορωδία του παιδικού εργαστηρίου του Γιώργου Θεοφάνους, ο οποίος συνόδευσε τον καλλιτέχνη στο πιάνο.

/

Το μουσικό μέρος της βραδιάς ανέλαβαν οι Onirama και η Demy, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό με τα τραγούδια τους και την εκρηκτική τους παρουσία.

/

Ενώ, ξεχωριστές ήταν οι εμφανίσεις του Ανδρέα Γεωργίου από το “Μπρούσκο” που τιμήθηκε ως Καλύτερος Ηθοποιός, αλλά και ο αθλητής Ευτύχιος Έλληνας που κέρδισε το βραβείο “Man of the Year”
Δες αναλυτικά τους νικητές:
Ηθοποιός: Ανδρέας Γεωργίου
Αθλητής: Ευτύχιος Έλληνας
Επιστήμονας: Ανδρέας Ευσταθίου
Τέχνη και Δημιουργία: Γιώργος Θεοφάνους
Manager: Μάκης Κεραυνός
Επιχειρηματίας/ Επιχείρηση της χρονιάς: Λύσανδρος Ιωάννου / PHC Franchised Restaurants
Άντρας που μας ενέπνευσε: Σάκης Ρουβάς
Man of the Year: Ευτύχιος Έλληνας
Τιμής Ένεκεν: Γλαύκος Κληρίδης

Read More

And More