Σ. Μπουλάς: Οι φίλοι του θυμούνται και τον αποχαιρετούν

Πάγωσε ο καλλιτεχνικός κόσμος αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο, στο άκουσμα της χθεσινής είδησης πως ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή. O αυθεντικός ροκ τύπος, με το έντονο αίσθημα της δικαιοσύνης δεν αφήνει σε κανέναν περιθώρια να έχει να πει κάτι κακό για εκείνον. Πολλοί ήταν οι φίλοι του, που ήταν στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή και στον μεγάλο αγώνα που έδινε για να σταθεί νικητής. Αυτό που τους έμεινε από εκείνον είναι οι γλυκές αναμνήσεις, τα αμέτρητα αστεία του και η όρεξη που είχε για την ζωή.

Η κηδεία του έγινε το πρωί του Σαββάτου στις 11:00 στα Μελίσσια και σε στενό οικογενειακό κύκλο, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας.

Καθένας από τους φίλους και στενούς συνεργάτες του, θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο και τα δικά του λόγια. Ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν έχασε απλά τον καλύτερό του φίλο αλλά τον “αδερφό” του, αφού έτσι τον αποκαλεί. Ο ίδιος μίλησε στο TLIFE, για τις κρυφές πτυχές του Σάκη αλλά και για το μεγάλο του παράπονο, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Μεταξύ άλλων είπε: “Έχω να θυμάμαι, την φιλία… Ήταν οικογένειά μου… Και θέλω να δώσω βάση αφού μιλάω σε site, ότι δεν πιστεύω ότι εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες έχουμε πολιτισμό, το μόνο που τον στενοχώρησε τον τελευταίο χρόνο της ζωής του, ήταν η αυθαιρεσία των δημοσιευμάτων και των ανθρώπων που τα έγραψαν. Αυτό τον στενοχώρησε πάρα πολύ…” (διάβασε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη)

Η Ελένη Ράντου που ήταν δίπλα του ακόμη και στις τελευταίες στιγμές του στο νοσοκομείο, τον αποχαιρέτησε με το παρακάτω μήνυμα στο Facebook και μια φωτογραφία του: “Eγώ τον θάνατο δεν τον φοβάμαι! Ένας ωραίος ύπνος είναι… μου λεγες. Καληνύχτα Σακούλη μου. Κοιμήσου όμορφα”
Φωτογραφία του χρήστη The Insider.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, ενώ μίλησε και στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega”: “Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε! Πάντα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου!”, έγραψε στη φωτογραφία.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, μίλησε για τον καλό του φίλο, στο Μίλα και με λίγα λόγια είπε όσα ήθελε με ένα μήνυμά του στο Facebook.

/
Στο Μίλα, μίλησε και ο Γιάννης Γιοκαρίνης με πολύ γλυκά λόγια για τον φίλο του και συνεργάτη. Δες εδώ όσα είπαν στην εκπομπή.

Ο καλός του φίλος Λάκης Παπαδόπουλος μίλησε χθες στο Πρωινό Αντ1 κι αποκάλυψε ότι μίλησε πριν τρεις μέρες με τον αγαπημένο ηθοποιό και μουσικό, που έφυγε χθες το πρωί από τη ζωή: “Είχα μιλήσει μαζί του, δεν μπόρεσα να τον ακούσω, δεν έβγαινε φωνή. Προχθές το βράδυ μιλούσαμε στο τηλέφωνο και βριζόμασταν και γέλαγε. Εγώ δεν μπορούσα να τον καταλάβω, αλλά γελούσαμε. Κι εκείνη την ώρα έμαθα ότι ζητούσε με μανία τους φίλους του”.

Η ηθοποιός Ράνια Σχίζα υπήρξε μία από τις τρεις συζύγους του Σάκη Μπουλά στο τηλεοπτικό σίριαλ “Σαββατογεννημένες”, τον θυμάται γλυκά και μιλά στο TLIFE.

“Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έιναι μια απώλεια για όλους τους ανθρώπους που τον αγαπάνε, γιατί κάθε άνθρωπος αγαπιέται από κάποιους. Ήταν ένας πολύ ευγενής και “λεπτός” άνθρωπος ο Σάκης. Εγώ τον αγάπησα, συνεργαστήκαμε εξαιρετικά εκείνον τον χρόνο, ήταν υπέροχα. Δεν είχαμε συχνά επαφές γιατί χανόμαστε οι άνθρωποι, χανόμαστε κι από τη μάνα μας έτσι πώς κυλάει η ζωή. Αυτό δεν σημαίνει κάτι… Τους ανθρώπους τους έχεις μέσα σου, ο καθένας είναι σε ένα σημείο κι ο Σάκης είναι πολύ όμορφα μέσα μου.”

O Γιώργος Καμπουτζίδης που έιχε γράψει το σενάριο κι έπαιζε μαζί με τον Σάκη ανέβασε στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία κι έγραψε: “Αντίο Σάκη μας…”


Διάβασε επίσης
:

Πέθανε ο Σάκης Μπουλάς. Toν νίκησε ο καρκίνος στα 60 του χρόνια

Σ. Μπουλάς: Οι τελευταίες εμφανίσεις στην σκηνή, πριν πεθάνει – Video

Σ. Μπουλάς: Η μάχη με τον καρκίνο, η στήριξη των φίλων και ο “φύλακας” άγγελός του!

Γ. Ζουγανέλης: Μιλά στο TLIFE για τον Σ. Μπουλά και αποκαλύπτει αυτό που τον στεναχώρησε τον τελευταίο χρόνο της ζωής του

Θλίψη για το θάνατο του Σ. Μπουλά – Σπάνιες φωτογραφίες από την ζωή του

Σάκης Μπουλάς: Τα λόγια αγάπης της συντρόφου του λίγο καιρό πριν ο ηθοποιός φύγει για πάντα

Read More

And More