Σάκης Ρουβάς: Flashback στις εμφανίσεις του στα Mad Video Music Awards και τα στιλιστικά του μυστικά!

Δύο πράγματα δεν λείπουν ποτέ από τις απονομές των Mad Video Music Awards. Ο Σάκης Ρουβάς και οι τσιρίδες των θαυμάστριών του. Όπου παίζει το όνομά του είναι βέβαιο ότι υπάρχουν φανατικές θαυμάστριες έτοιμες να τσαλαπατηθούν, να πιαστούν μαλλί με μαλλί και να σπρώξουν η μία την άλλη για να φτάσουν μπροστά μπροστά και να τον αγγίξουν.

Αυτό δεν έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του, παρόλο που αρκετές από τις επαγγελματικές επιλογές που έκανε δεν άφηναν περιθώρια για παραλήρημα. Πόσο να τσιρίξει μια ρουβίτσα στο Ηρώδειο ή σε δεκάδες άλλα θέατρα όπου παρουσίασε πέρυσι το καλοκαίρι τις Βάκχες; Δεν θα τσιρίξει. Όχι στο θέατρο.

Θα εκτονωθεί όμως λίγο μετά την παράσταση, όταν θα τον πετύχει στο δρόμο ή θα του το έχει φυλαγμένο για μια τέτοια βραδιά όπως είναι η 11η απονομή των πιο δημοφιλών και διαχρονικών ελληνικών μουσικών βραβείων.

Mad Video Music Awards: Οι καλύτερες στιγμές από το 2004 μέχρι σήμερα

Τα φετινά βραβεία θα πραγματοποιηθούν στις 23 Ιουνίου, σε έναν διαφορετικό χώρο, στο Σ.Ε.Φ. και φυσικά ο κορυφαίος Έλληνας σταρ δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια βραδιά. Το TLIFE μίλησε με τον άνθρωπο που επιμελείται τα τελευταία 4 χρόνια την εμφάνισή του στα βραβεία -και όχι μόνο- και μας αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά για τα looks του! Δεν είναι άλλη από την Χρυσάνθη Θωμάτου.

Σίγουρα ο Σάκης έχει άποψη για το τι θα βάλει αλλά την εμπιστεύεται μετά από τόσα χρόνια. Για την Χρυσάνθη η πιο ξεχωριστή εμφάνιση ήταν αυτά στα βραβεία του 2011 (παρακάτω θα δεις γιατί).

Όλες οι χρονιές όμως για εκείνη ήταν μοναδικές και είχαν κάτι. “Κάθε φορά, η κάθε χρονιά, ήταν κάτι διαφορετικό, μια καινούργια πρόταση που δεν είχαμε δει ούτε σε κάποιον άλλο καλλιτέχνη. Πέρυσι για παράδειγμα που φόρεσε το μπλε κουστούμι θεωρώ ότι ήταν ανατρεπτικό για τον Σάκη”, μας λέει.

Κάθε εμφάνιση στο μυαλό της έχει κάποιο concept και η έμπνευση μπορεί να έρθει από μια ταινία μέχρι και από κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος. Σίγουρα δεν επιλέγει κάτι το super εκκεντρικό γιατί θέλει το στιλ του να είναι διαχρονικό. “Θέλω να το δούμε σε δέκα χρόνια από τώρα και να μας αρέσει ακόμα. Πιστεύω στην κλασική αξία”, μας εξηγεί.

Και μπορεί στιλιστικά να είναι περισσότερο σταθερός στις επιλογές του στα live του όμως κάνει κάθε φορά την ανατροπή. Έτσι, εξηγείται και η τεράστια συλλογή που έχει πια από βραβεία Mad!

Ας κάνουμε μία αναδρομή στις εμφανίσεις του όλα αυτά τα χρόνια και ας θυμηθούμε τα βραβεία που απέσπασε!

Η 10η απονομή έγινε στις 25 Ιουνίου 2013 στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Dο, στο Φάληρο. Ο Σάκης πρόσθεσε στη συλλογή του δύο ακόμα βραβεία και όπως βλέπεις στην φωτογραφία, που τράβηξε ο Νικόλας Μάστορας, ήταν πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.

Τα βραβεία που κέρδισε ήταν το “Video Clip της Χρονιάς” και το “Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης” ενώ εκείνη τη βραδιά εμφανίστηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει την νέα του επιτυχία “Μια χαρά να περνάς”. Λίγο πριν κάνει εντυπωσιακή είσοδο με το μπλε κουστούμι του, στο video wall έπαιξαν στιγμιότυπα από τις παλαιότερες εμφανίσεις του στα βραβεία.



H 9η απονομή έγινε στις 20 Ιουνίου 2012 στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Dο, στο Φάληρο. Αυτή η χρονιά ήταν η δική του αφού απέσπασε τα δύο σημαντικότερα βραβεία του θεσμού, τα “Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης” και “Καλλιτέχνης της Χρονιάς”. Στο δεύτερο βραβείο μάλιστα θέλησε να στείλει κι ένα μήνυμα με τον ευχαριστήριο λόγο του. “Μην το βάζετε ποτέ κάτω. Όλα τα όνειρα σας να προσπαθείτε να γίνουν πραγματικότητα. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια, δεν το έβαλα ποτέ κάτω, και αυτό είναι το αποτέλεσμα“, είπε.



Ο Σάκης έφτασε τρεχοντας στη σκηνή για να παραλάβει ένα από τα βραβεία κάνοντας τις “ρουβίτσες” να παραληρούν. Τον ίδιο πανικό έκαναν και όταν εμφανίστηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το τραγούδι “Τώρα”.



Η 8η απονομή έγινε στις 14 Ιουνίου 2011 στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Dο, στο Φάληρο. Αυτή η χρονιά ήταν όλα “παράφορα” όμορφα. Ο Σάκης κέρδισε τα βραβεία “Καλύτερο Video Clip Pop” και Video Clip της Χρονιάς” για το τραγούδι “Παράφορα” ενώ για μία ακόμη χρονιά βραβεύεται ως “Καλλιτέχνης της Χρονιάς”.

Η εμφάνισή του στη σκηνή ήταν “παράφορα” απολαυστική και ”παράφορα” εντυπωσιακή! Ο Σάκης προσγειώθηκε, κυριολεκτικά, στο stage και ερμήνευσε κάποια από τα αγαπημένα του κομμάτια. “Σπάσε τον χρόνο”, “Και σε θέλω”, “Παράφορα”, “Οι δυο μας”. Η θερμοκρασία ανέβηκε στα ύψη και ο Σάκης αποφάσισε να απαλλαγεί από το σακάκι που φοράει αποκαλύπτωντας τα γεμάτα τατουάζ χέρια του και το κοινό του απέδειξε ότι τον αγαπάει, έτσι, “παράφορα”.

Για αυτή την εμφάνιση, όπως μας εκμυστηρεύτηκε η Χρυσάνθη Θωμάτου, είχαν μεγάλη αγωνία γιατί τα τατουάζ του Σάκη έγιναν λίγα λεπτά πριν βγει στη σκηνή. Στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκε χωρίς αυτά και όλα έπρεπε να γίνουν πολυ γρήγορα και φυσικά χωρίς να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα. Δύο κορίτσια έφτιαχαν τα τατουάζ και η Χρυσάνθη είχε το άγχος να μην χαλάσουν από το σακάκι που έβαλε μετά και που έβγαλε λίγο αργότερα on stage.

Η 7η απονομή έγινε στις 14 Ιουνίου 2010, για πρώτη φορά, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Dο, στο Φάληρο και ο Σάκης γύρισε σπίτι του με 4 βραβεία. Το “Καλύτερο Video Clip Pop” για το Σπάσε το χρόνο, το “Καλύτερο Ντουέτο-Συνεργασία” για το “Θάρρος Ή Αλήθεια” το οποίο ερμήνευσε μαζί με την Τάμτα, το “Fashion Icon σε Videoclip” για το “Σπάσε το χρόνοκαι το βραβείο -που τα επόμενα χρόνια γίνεται το συνώνυμο του ονόματός του- “Καλλιτέχνης της Χρονιάς”.

Στη σκηνή βγήκε κρατώντας μια κιθάρα και κάνοντας όλα τα κοριτσάκια που ήταν μπροστά μπροστά στην σκηνή να τον ερωτευτούν. Όταν ο Σάκης σου λέει “Εμένα θες” δεν γίνεται να έχεις αντιρρήσεις.

Η 6η απονομή έγινε στις 24 Ιουνίου 2009 στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη. Μια χρονιά με “δυνατές” στιγμές και τον τραγουδιστή να κατακτά τα βραβεία “Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης” και “Καλλιτέχνης της Χρονιάς“.



Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην έχει live act. Το τραγούδι που ερμήνευσε ήταν το “Πιο δυνατά” πλαισιωμένος από δεκάδες χορεύτριες. Κι εκεί που έχεις δώσει όλη σου την ενέργεια στο να τις ζηλεύεις, κάνει μία κίνηση ο Σάκης και ανοίγει το stage και μετά ακόμα πιο “δυνατές” τσιρίδες παντού…



Η 5η απονομή έγινε στις 17 Ιουνίου 2008 στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη και αυτό που έμεινε στο Σάκη ήταν το βραβείο “Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης”.

Ηταν άλλωστε η χρονιά που όλες τον θέλαμε και μας ήθελε και εκείνος και μας το τραγούδησε επί σκηνής…

Η 4η απονομή έγινε στις 25 Ιουνίου 2007 στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη. Το “Όλα γύρω σου γυρίζουν” ανακηρύσσεται το “Καλύτερο Video Clip Dance” αλλά δυστυχώς για τις “ρουβίτσες” ο Σάκης δεν έιναι εκεί για να το παραλάβει. Ωστόσο ευχαρίστησε το κοινό που τον ψήφισε -γιατί πρέπει να τονίσουμε πως για τα βραβεία ψηφίζει μόνο ο κόσμος- μέσα από ένα βίντεο από το Los Angeles όπου βρισκόταν.

Η 3η απονομή έγινε στις 14 Ιουνίου 2006 στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη και ξεχωρίζουν τα τραγούδια “Να μ’αγαπάς” που παίρνει το βραβείο “Καλύτερο Video Clip από Άνδρα Καλλιτέχνη” και το “Μίλα της” που έδωσε στο Σάκη το βραβείο “Πιο Καλοντυμένος Καλλιτέχνης σε Video Clip”.

Κι αφού εκείνη την χρονιά ήταν εκεί, χάρισε στο κοινό ένα απολαυστικό live ερμηνεύοντας τα τραγούδια “Αγάπα με” και “Να μ’αγαπάς”. Καταλαβαίνεις πως οι θαυμάστριές του δεν του άφησαν κανένα περιθώριο να αμφιβάλει γαι την αγάπη τους μετά το τέλος της εμφάνισής του.

Η 2η απονομή έγινε στις 14 Ιουνίου 2005 στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη και δεν έχει κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους θαυμαστές του τραγουδιστή διότι η χιλιομετρική απόσταση δεν του επέτρεψε να είναι στην απονομή.

Η 1η απονομή έγινε στις 26 Ιουνίου 2004 στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη. Ο Σάκης είχε λίγες εβδομάδες που επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη όπου πήρε μέρος στον ευρωπαϊκό μουσικο διαγωνισμό της Eurovision, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση με το “Shake it” στην πρώτη χρονιά που καθιερώθηκαν οι ημιτελικοί.

Φυσικά, το κομμάτι που επέλεξε να πει σε αυτή την πρώτη χρονιά των βραβείων ήταν το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό και τοπαρουσίασε ακριβώς όπως και στην σκηνή του “Αμπντί Ιπεκτσί”.

Και μπορεί στη Eurovision να μην πήρε την πρωτιά που -για μας, αντικειμενικά- την άξιζε αλλά στα βραβεία απέσπασε δύο για το τραγούδι “Πες της”. Το “Καλύτερη Σκηνοθεσία σε video clip” και το “Πιο Sexy Εμφάνιση σε Video Clip”. Το πρώτο το παρέλαβε από την Εύη Δρούτσα η οποία εξέφρασε όλες τις “ρουβίτσες” που βρίσκονταν στο θέατρο.

Το δεύτερο βραβείο το παρέλαβε από τον τότε μάνατζέρ του, Ηλία Ψινάκη ο οποίος σχολίασε κατά την απονομή πως “είναι σαν να σου δίνει βραβείο η Φιλιππινέζα σου”.

Νομίζω τώρα σε έπεισα για αυτό που έγραψα στην αρχή και για να μην κάνεις scroll up σου θυμίζω πως αυτό ήταν: “Δύο πράγματα δεν λείπουν ποτέ από τις απονομές των Mad Video Music Awards. Ο Σάκης Ρουβάς και οι τσιρίδες των θαυμάστριών του.”

Read More

And More