Σάκης Ρουβάς: Επέστρεψε στην Ελλάδα με το Legend Award! Νέες φωτογραφίες από το Μονακό

Με ένα τιμητικό βραβείο στις αποσκευές του επέστρεψε ο Σάκης Ρουβάς από την Γαλλία και τα World Music Awards. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ανήκει πλέον στο Πάνθεον τον μεγαλύτερων εν ζωή καλλιτεχνών αφού το Lenend Award που κατάφερε να αποσπάσει έχουν πάρει τα παλαιότερα χρόνια τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνής μουσικής σκηνής.

Ανάμεσά τους η Beyonce, η Cher (1999), η Celine Dion (2007), η Jennifer Lopez (2010), ο Michael Jackson (2000), οι Scorpions (2010), o Pavarotti (1993) και πολλοί άλλοι.

Ο Σάκης έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία του στο κόκκινο χαλί αλλά και με την εμφάνισή του στη σκηνή του Monte Carlo Sporting Club. Δες εδώ πως τον καλωσόρισαν οι διοργανωτές στον επίσημο λογαριασμό στο twitter.

Εκτός από το ότι είναι ο μοναδικός τραγουδιστής της χώρας μας που αποσπά ένα τέτοιο βραβείο, έχει επίσης και την αποκλειστικότητα στο ότι ερμήνευσε το βράδυ της Τρίτης και το νέο του ξένο τραγούδι ”Open Eyes” που υπογράφει η Xenia Ghali. Δες εδώ φωτογραφίες από τις πρόβες!

Το Legend Award το αφιέρωσε στους θαυμαστές του που τον αγαπούν και τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Φρόντισε μάλιστα να τους ευχαριστήσει μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του στο facebook και το instagram.

Ακόμα, ήταν υποψήφιος και για ένα από τα σπουδαιότερα βραβεία της διοργάνωσης “Best live act” ενώ είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει on stage ανάμεσα στους Mariah Carey, Miley Cyrus, Jason Derulo, Fall Out Boy, Flo Rida, Ricky Martin.

Ο Σάκης επέστρεψε χαρούμενος στην Ελλάδα, μαζί με τους συνεργάτες του, το βράδυ της Τετάρτης όπου και τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE.

Read More

And More