Σάκης Ρουβάς: Στην Κρήτη για τον παραμυθένιο γάμο της κόρης γνωστού επιχειρηματία! Φωτογραφίες & βίντεο

Ο Νίκος Τσατσαρωνάκης πάντρεψε την κόρη του σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ, στα Φαλάσαρνα. Καλεσμένος στο γάμο ήταν και ο καλός φίλος της οικογένειας Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μάλιστα τραγούδησε κάποια από ερωτικά του τραγούδια για τους νεόνυμφους στη δεξίωση που ακολούθησε. Ανάμεσά τους, όπως θα δεις στα αποκλειστικά βίντεο του TLIFE, το “Ήρθες” που ήταν και το πρώτο τραγούδι που χόρεψε το ζευγάρι αλλά και το “Μια ζωή μαζί”.

/

Ο Νίκος Νικολακάκης και η Χαρά Τσατσαρωνάκη σε αυτή την όμορφη στιγμή της ζωής τους είχαν δίπλα τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο στο καστέλι Κισσάμου, σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα των Χανίων Zarpa.gr, ενώ την οργάνωσή της ανέλαβαν οι αδερφές της νύφης Ελένη και Κατερίνα Τσατσαρωνάκη.

Το γλέντι του γάμου κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ο Σάκης φρόντισε να τους ξεσηκώσει όλους αφού τραγούδησε και λαϊκά τραγούδια. Άλλωστε ξέρει από κρητικά γλέντια αφού δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο νησί. (δες εδώ βίντεο με τον Σάκη να χορεύει κρητικούς χορούς)

Την επόμενη μέρα, ο τραγουδιστής αναχώρισε από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου όπου μας χάρισε την πρώτη airflight selfie για να βρεθεί στη βάφτιση του γιου της καλής του συνεργάτιδας, Χρυσάνθης Θωμάτου. (διάβασε εδώ περισσότερα)

Δες βίντεο με τον Σάκη on stage να δίνει τον καλύτερό του εαυτό…



…αλλά και φωτογραφίες!

Read More

And More