Ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε πώς θα βαφτίσει την δευτερη κόρη του! Βίντεο

Μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής βραδιάς στα Johnnie Walker Man of the Year Awards 2013 ήταν ο Σάκης Ρουβάς που παρέλαβε το τιμητικό βραβείο “Άντρας που μας ενέπνευσε” για το πολύτιμο φιλανθρωπικό του έργο. Ο τραγουδιστής έχει αποδείξει πολλές φορές, έμπρακτα, πόσο κοντά είναι στα παιδιά που τον έχουν ανάγκη.

Είναι Αγγελιοφόρος της Ελπίδας και πρόσφατα έγινε ο πρώτος εθελοντής δότης στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Όραμα Ελπίδας ενώ είναι και ο πρώτος επίσημος εθελοντής του προγράμματος κοινωνικής εταιρικής ευθύνης και έμπρακτης προσφοράς «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ.

Μιλώντας και ευχαριστώντας όλους τους ανθρώπους που τον βοήθησαν μέσα σε αυτά τα 22 χρόνια ανακοίνωσε επίσημα και το όνομα της δεύτερης κόρης του.

Η μικρή θα βαφτιστεί Αριάδνη, κάτι που είναι ήδη γνωστό καθώς η οικογένεια Ρουβά την φωνάζει έτσι από τότε που γεννήθηκε.

Ο Σάκης εντυπωσίασε όμως και με την unplugged εμφάνισή του! Ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε, μαζί με την χορωδία του παιδικού εργαστηρίου του Γιώργου Θεοφάνους, ο οποίος συνόδευσε τον καλλιτέχνη στο πιάνο.

Read More

And More