Σάκης Ρουβάς: Η στιγμή που παραλαμβάνει το Legend Award! Βίντεο και φωτογραφίες

Ο Σάκης Ρουβάς κατάφερε, ακόμα μία φορά, να κατακτήσει την κορυφή προσθέτοντας στο βιογραφικό του ένα τιμητικό βραβείο. Ένα βραβείο που πριν από αυτόν έχουν αποσπάσει κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής (διάβασε εδώ περισσότερα) και που μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει κανένας άλλος Έλληνας τραγουδιστής. Μάλιστα, ήταν και ο μοναδικός Έλληνας τραγουδιστής που ερμήνευσε live το τραγούδι του στην σκηνή τον World Music Awards ενώ ήταν και υποψήφιος στην κατηγορία “Best live act”.

Ο Σάκης έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με την σκηνική του παρουσία στο νέο ξένο τραγούδι του ”Open Eyes” που υπογράφει η Xenia Ghali όσο και με την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί. (διάβασε περισσότερα εδώ)

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ επέστρεψε από το Μονακό το βράδυ της Τετάρτης (δες εδώ φωτογραφίες από το αεροδρόμιο) έχοντας στις αποσκευές του το Legend Award. Τι έγινε όμως στη σκηνή του Monte Carlo Sporting Club όταν ανακοίνωσαν οι διοργανωτές ότι κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο; Πώς αντέδρασε ο Σάκης;

Δες στο βίντεο, που ανέβασε στο facebook το S Fan Club,τι είπε όταν πήρε στα χέρια του το τιμητικό βραβείο!

Read More

And More