Σάκης Ρουβάς: Η αγάπη του για την Κρήτη και η μαντινάδα που έγραψε!

Η Κρήτη αποτελεί έναν αγαπημένο τόπο για τον Σάκη Ρουβά και την επισκέπτεται συχνά. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από τους σταθμούς του της πιο σημαντικής περιοδείας για την καριέρα του. Το φαντασμαγορικό show The ace of hearts tour θα ταξιδέψει μέχρι το Ηράκλειο και το Παγκρήτιο Στάδιο την Τετάρτη και ο κορυφαίος Έλληνας Σταρ ανυπομονεί γι’ αυτό!

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το φαντασμαγορικό The Ace of Hearts Tour στην Κρήτη!

Μετά την επιτυχημένη συναυλία στην πόλη της Καλαμάτας, την Παρασκευή 11 Ιουλίου όπου σήμανε και την έναρξη του δεύτερου κύκλου συναυλιών του The Ace Of Hearts Tour σε ανοιχτά στάδια, ο Σάκης περιμένει πώς και πώς να βρεθεί στο Ηράκλειο. Αφιέρωσε μάλιστα στους Κρητικούς μία μαντινάδα μέσα από τις σελίδες του στα social media.

Λίγο νωρίτερα μίλησε στον αέρα του Ράδιο Κρήτη για την αγάπη του για το νησί και τους ανθώπους του αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Οι Κρητικοί είναι έξω καρδιά άνθρωποι.”

Ακόμα, μιλώντας για την τελευταία του επίσκεψη πριν ένα χρόνο οι Κρητικοί του έδιναν να πιει ρακί το πρωί πριν καν ακόμα πιει καφέ! “Δεν θα ξεχάσω πέρυσι το καλοκαίρι που είχα έρθει περιοδεία με τις Βάκχες τότε, που ξυπνούσα το πρωί πήγαινα να πιω ένα καφέ και μου λέγανε πρώτα τσικουδιά”, περιέγραψε ο Σάκης.

Read More

And More