Η Λίνα Σακκά σε ρόλο… νεράιδας! Video από τη μεταγλώττιση της ταινίας που συμμετέχει

Η μανούλα Λίνα Σακκά επιστρέφει δυναμικά και μας μεταφέρει στο μαγικό κόσμο της νεραϊδοχώρας δανείζοντας τη φωνή της στην νέα ταινία κινούμενων σχεδίων Τίνκερμπελ: “Τo μυστικό των νεραϊδοφτερών”.
Λίγους μετά την γέννηση του γιου της που αποτελεί πια βασική προτεραιότητα της ζωής της, η γνωστή ηθοποιός μπήκε στο στούντιο για τη μεταγλώττιση της ταινίας, όπου δίνει τη φωνή της στην νεράιδα “Vidia” και μας μεταφέρει σε ένα μαγικό και παραμυθένιο κόσμο.

src=/files/Image/NEWS/2012/OKTOVRIOS/30-10/sakka.jpg

Το TLIFE σου εξασφάλισε το video από τα παρασκήνια της μεταγλώττισης και το μήνυμα της Λίνας Σακκά στους λιλιπούτειους φίλους της.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:
Η Τίνκερμπελ και οι φτερωτές φίλες της θα ταξιδέψουν στο απαγορευμένο και μυστηριώδες Δάσος του Χειμώνα. Η περιέργεια και η αγάπη για εξερεύνηση θα οδηγήσουν την Τινκ στην απρόσμενη αποκάλυψη ενός μαγικού μυστικού που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο για πάντα!

src=/files/Image/NEWS/2012/OKTOVRIOS/30-10/sakka3.jpg

Η Τίνκερμπελ ξέρει ότι το Δάσος του Χειμώνα είναι μια απαγορευμένη περιοχή, αφού αν βρεθεί εκεί, κινδυνεύει να καταστρέψει τα φτερά της. Όμως η περιέργεια της την οδηγεί στον μυστηριώδη αυτόν τόπο, όπου θα της συμβούν καταπληκτικά πράγματα. Τα φτερά της όχι μόνο δεν καταστρέφονται, αλλά αρχίζουν να λαμπυρίζουν. Κι όχι μόνο αυτό. Η Τίνκερμπελ θα συναντήσει την Κυάνεια της οποίας τα φτερά θα λαμπυρίσουν κι αυτά, μόλις οι δυο τους έρθουν κοντά. Πολύ σύντομα θα ανακαλύψουν ότι είναι αδερφές και μια υπέροχη φιλία θα ανθίσει παρόλα τα εμπόδια…
Η πρεμιέρα έγινε πριν λίγες μέρες στα Mall, ενώ η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου…
Δες το video:

Read More

And More