Οι διακοπές του Τ. Σαμαρά λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής με τον Η. Ψινάκη!

Ο αγαπητός στο ευρύ κοινό, Τρύφωνας Σαμαράς που μας χάρισε στιγμές άφθονου γέλιου και μας εντυπωσίασε όλους με τις χορευτικές του ικανότητες στο ”Dancing with the stars”, αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας!

”Ο Τρύφωνας αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στα Σύβοτα Θεσπρωτίας. Εκεί περνάει πάρα πολύ καλά κι έχει ξεκουραστεί αρκετά”, δήλωσε στο TLIFE άνθρωπος του περιβάλλοντος του Τρύφωνα σχετικά με τις διακοπές του γνωστού hair stylist.

Μπορεί αυτή τη στιγμή ο Τρύφωνας, να χαλαρώνει και να γεμίζει τις μπαταρίες του στα Σύβοτα, μόλις όμως επιστρέψει στην Αθήνα, οι μπαταρίες αυτές θα αρχίσουν να αδειάζουν... ”Επιστρέφει στην Αθήνα τη Δευτέρα κι αναγκαστικά θα εγκληματιστεί αμέσως, μιας και τον φωνάζουν οι υποχρεώσεις… Ο λόγος είναι αρχικά, η φωτογράφιση που έχει προγραμματίσει να κάνει με γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό. Οπότε αμέσως μόλις καταφθάσει στην πρωτεύουσα θα τρέξει για την φωτογράφιση”, ανέφερε στο TLIFE ο ίδιος άνθρωπος.

Όπως έχουμε εδώ και κάποιο διάστημα ενημερωθεί, από τη νέα σεζόν, ο Τρύφωνας μαζί με τον Ηλία Ψινάκη θα παρουσιάζουν ένα νέο σόου στον ΑΝΤ1. Εξακολουθεί όμως, αυτό να ισχύει ή υπάρχει ανατροπή στα σχέδια; ”Σχετικά με το σόου που θα παρουσιάζει με τον Ηλία Ψινάκη στον ΑΝΤ1, ο Τρύφωνας όπως και ο Ηλίας, το έχουν συζητήσει, έχουν συμφωνήσει με το κανάλι, έχουν δώσει χέρια και απλά μένει να υπογράψουν. Πάντως ο Τρύφωνας είναι πολύ ενθουσιασμένος με το καινούργιο αυτό project του ΑΝΤ1 κι εύχεται όλα να πάνε καλά”.

Εμείς αναμένουμε τα νεότερα!

Read More

And More