Άκουσε το τραγούδι του Σαββιδάκη που δεν έφθασε ποτέ στη Eurovision. Τι λέει ο τραγουδιστής στο TLIFE!

Αυτό είναι το τραγούδι ”Save me”, με το οποίο ο Γιάννης Σαββιδάκης θα ήταν υποψήφιος για να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, αν δεν τον απέρριπτε η ΕΡΤ. Γράφτηκε αποκλειστικά για την Eurovision και ολοκληρώθηκε λίγο πριν παραδωθεί ο φάκελος. Γυρίστηκε μάλιστα, στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Γιάννης, στο ”Όνομα του Ρόδου”, στην Καλλιθέα.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Γιάννη Σαββιδάκη, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

”Η μουσική για μένα είναι υπέρτατος τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας! Απεχθάνομαι όταν οι καλλιτέχνες κλείνονται στον εαυτό τους και περιστρέφονται γύρω από έναν εγωκεντρικό άξονα. Πιστεύω πάρα πολύ στην ομαδική δουλειά, ειδικά όταν αυτή παίρνει την μορφή μιας καλής παρέας. Ακριβώς έτσι, μέσω μιας καλής παρέας, δημιουργήθηκε το τραγούδι ”Save Me”, με το οποίο δηλώσαμε συμμετοχή στην ΕΡΤ για τον διαγωνισμό της Eurovision.”

Συντελεστές του τραγουδιού είναι, όσον αφορά στη μουσική, ο Μπαλακάκης Αλέξανδρος, ο Παναγιώτης Γιαννής και ο Γιάννης Σαββιδάκης. Τους στίχους έγραψε ο Μπαλακάκης Αλέξανδρος με τον Γιάννη Σαββιδάκη, ενώ τη σκηνοθεσία και το μοντάζ επιμελήθηκε ο Αλέξανδρος Δ. Τσερέπας.

Δες το βίντεο κλιπ:

Ρεπορτάζ: Μαρία Πορτοκαλάκη

Read More

And More