H Scarlett Johansson ποζάρει για τη μεξικάνικη Vogue και αποδεικνύει πως ο “έρωτας δεν κρύβεται”

Το τεύχος Δεκεμβρίου της μεξικάνικης Vogue γιορτάζει τα 29α γενέθλια της Scarlett (την Παρασκευή που μας πέρασε) με τον καλύτερο τρόπο και εμείς δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε τον έρωτα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της και αποτυπωμένο στο εκθαμβωτικό μονόπετρο που δεν αποχωρίζεται ούτε κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης.

/

Το glam εξώφυλλο κοσμεί εδώ και μερικές ημέρες τα σημεία πώλησης τύπου. Η διάσημη χολιγουντιανή ηθοποιός φορώντας chanel κορσέ και με τα μαλλιά πιασμένα αριστοτεχνικά ώστε να φαίνονται τα μακριά κρυστάλλινα σκουλαρίκια.

/

Να σου θυμήσω πως μετά από έναν ναυαγισμένο γάμο με τον Ryan Reynolds, η εκρηκτική Scarlett που φέτος αναδείχθηκε και η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο, γνώρισε τον έρωτα στα μάτια του Γάλλου πρώην δημοσιογράφου Romain Dauriac.

/

To ζευγάρι γνωρίστηκε στην πόλη του φωτός φυσικά, όταν και ο Romain σύστησε στην διάσημη ηθοποιό ένα τατουατζίδικο για να κάνει το νέο της γούρικο τατουάζ. Το ένα έφερε το άλλο (εντάξει δεν ήμασταν και εκεί) και τον περασμένο Σεπτέμβρη το ζευγάρι ανακοίνωσε πως είναι αρραβωνιασμένο και σχεδιάζει το γάμο του στο προσεχές μέλλον.

/

Ο γοητευτικός Γάλλος που κέρδισε την καρδιά της Scarlett δούλευε μέχρι πριν από μερικά χρόνια σε αναγνωρίσιμο περιοδικό Lifestyle – με έμφαση στο stree culture όπως διαβάζουμε, εξ’ ου και οι γνώσεις για τα καλά tattoo shops – το Clark. Aργότερα το περιοδικό ανέστειλε την κυκλοφορία του και ο κ. Dauriac ασχολείται με δική του επιχείρηση στο χώρο των εκδόσεων.

Read More

And More