Arnold Schwarzenegger is back! Αποκλειστικά στο TLIFE συνέντευξη του ηθοποιού για τη νέα του ταινία

Μετά από εφτά ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι της Καλιφόρνια, της πιο πολυσυζητημένης πολιτείας της Αμερικής, αλλά και αρκετά πρωτοσέλιδα που μιλούσαν γα την σκανδαλώδη ζωή του, ο Arnold Schwarzenegger επιστρέφει στο αγαπημένο του κινηματογραφικό παιχνίδι.

Η εκρηκτική επιστροφή του “εξολοθρευτή” έρχεται να επαναφέρει την αγνή και ανόθευτη δράση στη μεγάλη οθόνη, προσφέροντας μια τονωτική ένεση αδρεναλίνης, στο είδος της κινηματογραφικής περιπέτειας. Γρήγορα αυτοκίνητα, καυτές γυναίκες, άγριες καταδιώξεις, ναρκωτικά, επικές μάχες και πιστολίδια από την κόλαση, συνθέτουν μια ξέφρενη ιστορία δράσης.

“Είναι μια φανταστική ιστορία”, αναφέρει ο ίδιος. Ο Arnold ήθελε να επανέλθει ομαλά και ανώδυνα στην μεγάλη οθόνη αλλά η δράση και η δυναμική του συγκεκριμένου εγχειρήματος δεν του επέτρεψε μια μετριοπαθή προσέγγιση.

Αντιθέτως, ένιωθε, όπως ο ίδιος δηλώνει, να παρασύρεται τόσο έντονα από την ένταση, τις συναισθηματικές κορυφώσεις, τη δράση αλλά και τα κωμικά στοιχεία της ταινίας που εγκλωβίστηκε μέσα στο υπέροχο ταξίδι της και κατάφερε να βγει αλώβητος και νικητής, χωρίς κανείς να καταφέρει να του “χαλάσει τη μέρα”!

Δες αποκλειστικά στο TLIFE τον ηθοποιό να μιλάει για την νέα του ταινία!

Ο σκηνοθέτης του για τον Arnold και την ταινία

“Σ’ αυτό το φιλμ βλέπουμε αφενός τον παλιό καλό Arnold που μας έχει λείψει και τον πεθυμήσαμε, αλλά βλέπουμε επίσης και έναν διαφορετικό, εντελώς καινούριο Arnold που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να υπάρχει”, αναφέρει ο ταλαντούχος Κορεάτης σκηνοθέτης Jee-woon Kim, ο οποίος κάνει το Χολιγουντιανό του ντεμπούτο με το “Μη μου Χαλάς τη Μέρα”, ένα project το οποίο του φάνηκε «εντελώς διαφορετικό και ξεχωριστό», από την πρώτη κιόλας στιγμή.

“Ο Arnold έχει κάνει τα πάντα στο Χόλιγουντ, ενώ εγώ μόλις τώρα ξεκινάω”, αναφέρει ο ίδιος και εξηγεί πως ο λόγος που υπήρξε χημεία μεταξύ σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή είναι η κοινή αντιμετώπιση της βασικής θεματικής. Συγκεκριμένα, εκείνο που κατάφερε να συγκινήσει και τους δυο είναι το ηθικό υπόβαθρο της ταινίας. “Το πάθος για την υπεράσπιση ενός σημαντικότατου κοινωνικού ιδανικού, όπως είναι η δικαιοσύνη, μπορεί να νικήσει τα πάντα και στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ψυχική αυτή δύναμη μιας φαινομενικά ανίσχυρης ομάδας ανθρώπων, καταφέρνει να φρενάρει έναν επικίνδυνο κακοποιό που δεν σταματά ούτε στην τρομακτική θέα της κυβερνητικής εξουσίας”, λέει δηλώνοντας επίσης φανατικός θαυμαστής του Arnold Schwarzenegger, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Λίγα λόγια για την ιστορία

Ο Schwarzenegger, υποδύεται τον σερίφη Ρέι Όουενς, ο οποίος εγκαταλείπει τη μεγαλούπολη του Λος Άντζελες για να “πατάξει το κακό” στην πιο ήσυχη και γαλήνια συνοριακή πόλη των Η.Π.Α.. Απέναντί του, βασικός “κακός” της ιστορίας, ο διαβόητος βαρόνος των ναρκωτικών, ο Γκαμπριέλ Κορτέζ (Eduardo Noriega) ο οποίος αποφασίζει να μετατρέψει μια απλή μεταγωγή φυλακισμένου σε κινηματογραφική απόδραση επικών διαστάσεων. Θα τα καταφέρει άραγε ο Κορτέζ να προσπεράσει την ισχυρότατη ενέδρα που του στήνει ο Αμερικάνικος νόμος και να ξεγλιστρήσει στο γειτονικό Μεξικό ή θα του κόψουν την πορεία, μια για πάντα, ο Σερίφης Όουενς με το άπειρο προσωπικό του και ο πράκτορας Τζον Μπάνιστερ (Forest Whitaker);

To “The last stand” a.k.a “Μη μου χαλάς τη μέρα” κυκλοφορεί ήδη στις ελληνικές αίθουσες από τις 7 Φεβρουαρίου! Ρίξε μια ματιά και στο επίσημο treiler της από την Odeon…

Επιμέλεια κειμένου: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More