Schweppes: Ξέρει να ξεχωρίζει τις γυναίκες… από τα κορίτσια!

Η Schweppes αποτελεί συνώνυμο της κομψότητας και των συνειδητοποιημένων επιλογών. Είναι η νέα σου αγαπημένη επιλογή που θα σε δροσίσει και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις τις γυναίκες από τα κορίτσια!

Η Schweppes χτίζει πίσω από το μήνυμα “Separating Men from Boys and Women from Girls”, υπογραμμίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο τον αυθεντικό και δυναμικό της χαρακτήρα.

Είναι η πρώτη επιλογή για εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο και πλέον η Schweppes έχει φέρει στην Ελλάδα τα αναψυκτικά που θα γίνουν και η δική σου αγαπημένη συνήθεια. Μια καινούρια συνήθεια με ιστορία 232 χρόνων. Κερδίζει ήδη τις εντυπώσεις…

Η Schweppes είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε τέσσερις γεύσεις:

BITTER LEMON
H Schweppes Bitter Lemon είναι ένα αναψυκτικό που χαρίζει απρόσμενη αίσθηση δροσιάς. Ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στις φρέσκιες, φρουτώδεις νότες λεμονιού και τη χαρακτηριστική πικρή επίγευση που αναζωογονεί το στόμα και τις αισθήσεις.

GINGER ALE
H Schweppes Ginger Ale έχει καταγωγή από την Αμερική. Πρόκειται για ένα δροσιστικό αναψυκτικό με έντονο χαρακτήρα. Αποτελεί βασικό προϊόν της Schweppes από το 1870.

SODA WATER
Schweppes Soda Water τόσο απλό ως αναψυκτικό, κι όμως πριν από 232 χρόνια ο Jacob Schweppe, αφού παρατήρησε προσεκτικά την ικανότητα της φύσης να παράγει ανθρακούχα φυσικά νερά, αφιέρωσε τη ζωή του για να δημιουργήσει τη δική του πρωτοποριακή μέθοδο προσθήκης ανθρακικού.

INDIAN TONIC WATER
Δημιουργήθηκε το 1870 και από τότε η απαράμιλλη γεύση του, με την ελαφριά πικρή επίγευση, το έχουν καθιερώσει ως δροσερό must τόσο μόνο του, όσο και σε κοκτέιλ.

Read More

And More