Seal – Heidi: Φοράνε ακόμα τις βέρες τους ενώ ο τραγουδιστής δηλώνει πως μπορεί να τα ξαναβρούν!

Ο Seal και η Heidi Klum αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από 6 χρόνια γάμου. Παρόλα αυτά φαίνεται πως η απόφασή τους δεν είναι οριστική. Ο βρετανός τραγουδιστής μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του εξομολογήθηκε πως αγαπάει πολύ την Heidi και αυτό που τους ενώνει είναι ιερό αφού έχουν μαζί 4 παιδιά. Ακόμα την αποκάλεσε ως την πιο “ωραία γυναίκα του κόσμου”.

Εντύπωση έκανε σε όλους το γεγονός ότι δεν έχει βγάλει ακόμα την βέρα του θέλοντας να δείξει ότι δεν μπορεί κανείς να ξεγράφει έτσι απλά το παρελθόν του. Φαίνεται πως το ίδιο πιστεύει και το πρώην μοντέλο αφοί κι εκείνη σε πρόσφατη εμφάνισή της φορούσε ακόμα την βέρα.

Ο Seal μάλιστα δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, που πρόκειται να προβληθεί αυτή την Παρασκευή, ότι δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να τα ξαναβρούνε με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο ίδιος επανέλαβε στην τηλεοπτική εκπομπή του CNN, “Piers Morgan Tonight” ότι εξακολουθεί να αγαπάει την Heidi. “Ποτέ δεν ξέρεις, προφανώς δεν μπορώ να μιλάω για λογαριασμό της συζύγου μου”, είπε.

Όταν όμως ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα ήθελε να σώσει την σχέση τους, εκείνος δήλωσε: “Δεν ξέρω, δεν ξέρω σε αυτή τη φάση για να είμαι ειλικρινής, Πιρς. Νομίζω και πάλι ότι αν ήταν τόσο εύκολο αν δεν υπήρχαν προβλήματα, ότι θα είμαστε ακόμη μαζί, αυτή είναι η αλήθεια”.

Ό,τι κι αν γίνει τελικά αυτοί οι δύο άνθρωποι φαίνεται πως αγαπιούνται πολύ! Θυμήσου όταν η Heidi έπαιξε στο clip του αγαπημένου της:

Read More

And More