Μαθήματα ανθρωπιάς δίνει ο Μάρκος Σεφερλής!

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους κωμικούς ηθοποιούς της γενιάς του που σκορπίζει απλόχερα το γέλιο σε όσους βρίσκονται στο θέατρο για να τον δουν από κοντά, αλλά ο Μάρκος Σεφερλής έχει και μια άλλη ιδιαίτερα ευαίσθητη πλευρά, που δεν την γνωρίζουν πολλοί.

Ο Μάρκος Σεφερλής δίνει μαθήματα ανθρωπιάς και το τελευταίο διάστημα το μυαλό του βρίσκεται σε ένα 9χρονο αγοράκι από τη βόρεια Ελλάδα, το οποίο αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας. Όπως διαβάζουμε στην “Espresso”, ο γνωστός ηθοποιός έχει αναλάβει να μετριάσει το βάρος που έχει πέσει στις πλάτες της οικογένειας του παιδιού και κατά διαστήματα, φιλοξενεί το ίδιο και την μητέρα του στην Αθήνα, αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα διαμονής τους σε κεντρικό ξενοδοχείο.
Παράλληλα, έχει επιστρατεύσει όλες τις γνωριμίες του προκειμένου να του παρέχεται η πλέον ενδεδειγμένη ιατρική παρακολούθηση. Το ενδιαφέρον του είναι τόσο έκδηλο που έχει προκαλέσει την εντύπωση του θεράποντα ιατρού.
“Ό,τι κάνει ο οποιοσδήποτε αγγίζει μόνο τη ψυχή του και τίποτα περισσότερο… Το μόνο που αξίζει να επικοινωνήσουμε είναι η ανάγκη ευαισθητοποίησης του κόσμου σε ευπαθείς ομάδες, κυρίως όταν αυτές έχουν να κάνουν με παιδιά”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Read More

And More