Ώρες αγωνίας για τον Μ. Σεφερλή – Αυτοκίνητο τραυμάτισε σοβαρά τον αδελφό του!

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Μάρκος Σεφερλής και η οικογένειά του λίγο μετά τα εγκαίνια του νέου του παιδότοπου “Seferland”, όταν ο αδελφός του Δημήτρης είχε ένα σοβαρό ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.
Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας, όταν μετά τα εγκαίνια του παιδότοπου ο αδελφός του γνωστού κωμικού ηθοποιού επέστρεψε με την οικογένεια του στο σπίτι τους στην Κόρινθο. Αφού πάρκαρε το αυτοκίνητο του, αποφάσισε να αλλάξει θέση παρκαρίσματος στο φορτηγό της δουλειάς του. Δυστυχώς, όμως, δεν είχε δέσει καλά το χειρόφρενο, το σημείο ήταν κατηφορικό και την ώρα που πήγε να περάσει μπροστά από το βυτιοφόρο για να μπει στο σπίτι του, το είδε να κατευθύνεται κατά πάνω του. Αντανακλαστικά προσπάθησε να γλιτώσει, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει το ατύχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE ο Δημήτρης Σεφερλής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ, όπου υποβλήθη και σε μια σειρά εγχειρήσεων στα πόδια του. Μόλις ο αδελφός του πληροφορήθηκε τη δυσάρεστη είδηση βρέθηκε στο πλευρό του για να τον στηρίξει. Δυστυχώς, ο αδελφός του Μάρκου θα πρέπει να μείνει ακίνητος στο κρεββάτι για τους επόμενους έξι μήνες.
Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More