Φ. Σεργουλόπουλος: “Δεν έχω φοβηθεί ποτέ στη ζωή μου γιατί και άνεργος έχω βρεθεί και τσάμπα έχω δουλέψει”

Με την διάσημη ελληνοαμερικανίδα σχεδιάστρια και στυλίστρια, Patricia Field γνωρίστηκαν το 2001 στη Νέα Υόρκη, μέσω ενός κοινού φίλου. “Εμένα γενικά η Patricia είναι ένας τρομερά ενημερωμένος άνθρωπος με τον οποίο μπορώ να κάνω ακόμα και αναλύσεις πολιτικού περιεχομένου”, τονίζει ο παρουσιαστής.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε μία περίοδο κρίσης αποφάσισε, μετά το το Maquillazoo, να ανοίξει ακόμα μία επιχείρηση. “Μπορεί να καταστραφώ, αλλά θεωρώ ότι είναι πιo έντιμο να επενδύσω στη χώρα μου, παρά να βγάλω τα χρήματά μου στο εξωτερικό”, υποστηρίζει ο ίδιος στο περιοδικό ΟΚ!

Η δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα φαίνεται πως δεν τον αγχώνει ιδιαίτερα. “Δεν έχω φοβηθεί ποτέ στη ζωή μου γιατί και άνεργος έχω βρεθεί και τσάμπα έχω δουλέψει και ότι χρήματα έχω βγάλει ήταν πάντα από την προσωπική μου εργασία. Ούτε λαχείο κέρδισα, ούτε ακίνητα έχω για να εισπράττω τα ενοίκια”, εξηγεί ο Φώτης.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην φίλη του Μαρία Μπακοδήμου και την επί 13 χρόνια συνεχόμενη τηλεοπτική τους παρουσία. “Είναι γεγονός ότι με τη Μαρία ριψοκινδευνεύσαμε πολύ συχνά, γιατί δεν μείναμε στην ίδια εκπομπή περισσότερο από τέσσερα χρόνια”, υπογραμμίζει.

Ο Φώτης μιλάει ακόμα και για την επιθυμία του να υιοθετήσει παιδί. “Το σκέφτηκα σοβαρά το 2008, το είχα ψάξει κιόλας και είχα έρθει μάλιστα και σε επαφή με γυναίκες που είχαν υιοθετήσει παιδιά. Όταν όμως ένα παιδί δεν έρχεται ως επισφράγισμα μιας σχέσης , ή ενός μεγάλου έρωτα, αλλά ξεκινάει με τη λογική και ένα δικό σου προγραμματισμό, μπορεί και να τρομάξεις τελικά, σκεπτόμενος ίσως ότι είναι μία εγωιστική διαδικασία. Προς το παρόν έχω απορρίψει τη συγκεκριμένη ιδέα”, ανέφερε.

Read More

And More