Φ. Σεργουλόπουλος: “Ήθελα πολλά χρόνια ένα παιδί. Δεν ήταν κάτι τυχαίο”

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος εδώ και λίγες μέρες αφού έγινε πατέρας, κάτι που το ήθελε πάρα πολύ όπως εκμυστηρεύεται στους κοντινούς του ανθρώπους. Την είδηση την ανακοίνωσε ο ίδιος στους συνεργάτες του στο Star κι εσύ την διάβασες πρώτη μέσα από το blog της Τατιάνας.

Ο παρουσιαστής του “Φ+Μ live” ευχαρίστησε από τον αέρα της εκπομπής του όλους όσους έσπευσαν να του ευχηθούν με μηνύματα και τηλέφωνα.

Είμαι πολύ χαρούμενος. Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα. Δεν ήταν κάτι τυχαίο, αλλά κάτι που έγινε ύστερα από πολλή σκέψη. Ήθελα πολλά χρόνια ένα παιδί…” παραδέχεται, όπως διαβάζουμε στην Real Life, ο ίδιος στους πολύ στενούς του φίλους

Η γυναίκα που δέχτηκε να κυοφορήσει το παιδί του είναι καλή του φίλη και ο ρόλος της θα είναι ενεργός στο μεγάλωμά του, ωστόσο ο Φώτης θέλει να διαφυλάξει την ανωνυμία της. Ο ρόλος της θα κάνω ενεργός στο μεγάλωμα του παιδιού. “Θα κάνω τα πάντα για να την προφυλάξω από την όποια δημοσιότητα” φέρεται να λέει ο παρουσιαστής του Star, σώμφωνα με την εφημερίδα, στο φιλικό του περιβάλλον.

Προς το παρόν, ο ίδιος δεν θέλει να μιλήσει παραπάνω για την επιλογή του αυτή. Όσον αφορά όμως το όνομα που θα πάρει ο μικρός Σεργουλόπουλος θα είναι το όνομα του μπαμπά του Φώτη, θα βαφτιστεί Γιώργος!

Read More

And More