Κυκλοφόρησε “sex tape” με πρωταγωνίστρια Ελληνίδα κριτή του X-Factor!

Μέχρι τις δικαστικές αίθουσες έφθασε η γνωστή Ελληνίδα κριτής του X-Factor που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, όταν ενημερώθηκε το πρωί της Δευτέρας πως μπλέκουν το όνομά της σε ροζ video. Πανικός προκλήθηκε στο διαδίκτυο από το απόσπασμα της “sex tape” που κυκλοφόρησε.

Ο λόγος για την Ελληνίδα Tulisa Contostavlos που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 24ώρα, καθώς το όνομά της ενεπλάκη σε ροζ video. Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε για το video η γνωστή καλλιτέχνιδα που κάνει καριέρα στο εξωτερικό ειδοποίησε τους δικηγόρους της και η υπόθεσή της βρέθηκε σήμερα στις δικαστικές αίθουσες.
Σύμφωνα μάλιστα με το High Court η “sex tape” που ανέβηκε σε πορνογραφικό site είναι παράνομη και το video κατέβηκε από το ίντερνετ. Ακόμη, απαγορεύτηκε η οποιαδήποτε χρήση, προβολή ή αναδημοσίευση του συγκεκριμένου υλικού.
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπός της αποκάλυψε πως η Tulisa δεν ήθελε να σχολιάσει τίποτα για την προσωπική της ζωή, ενώ πηγή στην “daily mail” αναφέρει πως η νεαρή κριτής αρνείται κατηγορηματικά πως είναι εκείνη στο video. Ενώ, η ίδια τονίζει πως δεν έχει επιτρέψει ποτέ σε σύντροφό της να μαγνητοσκοπήσει τις προσωπικές τους στιγμές.

Δες φωτογραφίες της:

Read More

And More