Παραδέχτηκε ότι συμμετείχε στην “sex tape” η Ελληνίδα κριτής του X-Factor! Δες το video

Παραδέχτηκε πως συμμετείχε στην “Sex tape” που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και προκάλεσε πανικό η Τulisa Contostavlos. Η νεαρή Ελληνίδα κριτής του X-Factor που κάνει καριέρα στο εξωτερικό αποκάλυψε πως είναι εκείνη στο “καυτό” video και κατηγόρησε πρώην σύντροφό της Justin Edwards για την παράνομη κυκλοφορία του.
Η υπόθεσή της έφθασε χθες μέχρι τα δικαστήρια και το High Court χαρακτήρισε την “sex tape” που ανέβηκε σε πορνογραφικό site ως παράνομη και το video κατέβηκε από το ίντερνετ. Ακόμη, απαγορεύτηκε η οποιαδήποτε χρήση, προβολή ή αναδημοσίευση του συγκεκριμένου υλικού.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Tulisa ήταν πολύ αναστατωμένη από όλο αυτό το περιστατικό. Αν και η ίδια στην αρχή προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ και να διαψεύσει πως συμμετείχε σε αυτό μέσω του εκπροσώπου της, δεν άντεξε τελικά και αποκάλυψε την αλήθεια. Μέσα από ένα video που ανέβασε η ίδια μίλησε για τον πρώην σύντροφό της, παραδέχτηκε πως ήταν εκείνη στο ροζ video και εξομολογήθηκε πως δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και θα αντιμετωπίσει την κατάσταση.
Δες το video με όλα όσα είπε:

Read More

And More