Ν. Σφακιανάκης: Χαμός με την απομάκρυνσή του από το Έναστρον!

Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν χθες το κλείσιμο του νυχτερινού κέντρο που τραγουδούσε ο Νότης Σφακιανάκης, μετά από απόφαση του επιχειρηματία. Η είδηση της λήξης της συνεργασίας έσκασε σαν βόμβα στον καλλιτεχνικό χώρο και ακόμη υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα.
Αρχικά, πολλοί σκέφτηκαν ότι το “λουκέτο” στο μαγαζί μπήκε μετά και την τελευταία συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη και τις θέσεις του για τη Χρυσή Αυγή στο “Όλα τρέλα”, αλλά όπως αποκάλυψε και ο Βαγγέλης Περρής στην Τατιάνα Στεφανίδου, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Συγκεκριμένα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το “Μίλα” ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε πως η απόφαση για την απομάκρυνση του Νότη από το Έναστρον πάρθηκε πριν την τελευταία του συνέντευξη στον Θέμο.

Δες το video από το Μίλα:

Ωστόσο, η αιτία ήταν άλλη…
Καθώς, πέρα από τη δυσαρέσκεια του επιχειρηματία για την προκλητική στάση του Νότη, στο κλείσιμο του μαγαζιού συνέβαλαν και οι χαμηλές κρατήσεις.
Όπως ανέφερθηκε και στο “Μελέτησέ τό”, το στενό επαγγελματικό περιβάλλον του αποκάλυψε πως μετά τις γιορτές το σχήμα δεν πήγαινε καλά. Οι ίδιες, πληροφορίες, μάλιστα θέλουν το τέλος της συνεργασίας να αποφασίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από ένα θερμό επεισόδιο στο νυχτερινό κέντρο, το βράδυ του Σαββάτου. Ο Νότης βρέθηκε στη σκηνή και αποκάλεσε ζώα τους θαμώνες γιατί ψηφίζουν τους πολιτικούς που ψηφίζουν που ενόχλησε τόσο τον κόσμο που ήταν εκεί, όσο και κάποιους συνεργάτες του.
Όλα, πάντως, έγιναν πολύ γρήγορα, καθώς όπως αναφέρει και η τραγουδίστρια Ερωφύλλη Τζάνου που εμφανιζόταν με τον Νότη, ενημερώθηκαν μέσω sms από τον μαέστρο του σχήματος ότι έκλεισε το μαγαζί. “Μετά τις γιορτές δουλεύαμε από δυο μέρες (Παρασκευή – Σάββατο), μια μέρα (μόνο Σάββατο)… Σήμερα μας ήρθε ένα μήνυμα από τον μαέστρο, ότι δεν θα δουλέψουμε, και ότι η επιχείρηση αποφάσισε να κλείσει το μαγαζί”.
Θέση για το θέμα πήραν και κάποιοι τραγουδιστές. Συγκεκριμένα σε τηλεφωνική επικοινωνία με το “Μίλα”, ο Στέλιος Ρόκκος δήλωσε: “Ό,τι και να έγινε, ό,τι και να έχει ειπωθεί, είναι πολύ λυπηρό να λέγονται τέτοια πράγματα”.
Ενώ, σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο και η Νατάσα Θεωδωρίδου, ανέφερε πως δεν θα επέλεγε να συνεργαστεί με τον Νότη Σφακιανάκη, καθώς το είχε κάνει στην αρχή της καριέρας της και δεν θα ήθελε να το ξανακάνει. Όταν μάλιστα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος της μετέφερε τη δήλωση του Νότη “Εγώ επιλέγω με ποιους θα δουλέψω”, εκείνη ανέφερε: “Να που δεν γίνεται πάντα έτσι”.
Τέλος, τη λήξη της συνεργασίας σχολίασε και το Πρωινό Ant1, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει ότι τα δυο λάθη του Νότη ήταν η συνέντευξή στον Μπογδάνο, αλλά και η επιμονή στις δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή στη συνέντευξη στον Θέμο.

Read More

And More