Ποια διάσημη σταρ κυκλοφορεί “οπλισμένη” με… σφεντόνα;

Ποια νεαρή, διάσημη ηθοποιός κυκλοφορεί οπλισμένη με σφεντόνα; Δες τις φωτογραφίες και μάντεψε!

Στα 22 της είναι μάλλον λίγο αργά για να παίζει με σφεντόνες. Τότε τι τη θέλει και ποια είναι αυτή η νεαρή ηθοποιός που φωτογραφήθηκε με τη σφεντόνα στην πίσω τσέπη της την ημέρα που επισκεπτόταν τους γονείς της στο Λος Άντζελες; Την ήθελε για να τη χρησιμοποιήσει η ίδια ή μήπως προοριζόταν για δώρο σε κάποιο μικρό παιδί;

//
Και εάν δεν το μάντεψες ακόμα, πρόκειται για το αγριμάκι του Χόλιγουντ, την Kristen Stewart, που επιδεικνύει τις πολεμικές της διαθέσεις τις γιορτινές μέρες!

Η Stewart εμφανίστηκε πολύ ευδιάθετη φορώντας ένα κοντό, τζιν σορτσάκι, μπλούζα, μπουφάν και ένα καπέλο του μπέηζμπολ. Όσο για τον καλό της, Robert Pattinson δεν φαινόταν πουθενά αφού μάλλον θα πέρασε τις γιορτές με τη δική του οικογένεια στην Αγγλία.

Την ίδια στιγμή η Kristen σε νέα συνέντευξη αποκάλυψε ότι ο κόσμος γνωρίζει ελάχιστα για την προσωπική της ζωή και αυτό το αποδίδει στο ότι μπορεί πολύ εύκολα να περάσει απαρατήρητη κάτι που όπως είπε δεν είναι εύκολο να κάνει ο Pattinson γιατί είναι πολύ πιο αναγνωρίσιμος. Θα ζήσω τη ζωή μου , δήλωσε η νεαρή σταρ, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα σε όλους!

Ετικέτες

Read More

And More