Το συγκινητικό μήνυμα του Ν. Σφυράκη για τη γέννηση του γιου του!

Ένα συγκινητικό μήνυμα και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όσους έστειλαν τις θερμές ευχές για τη γέννηση του γιου του έστειλε ο Νεκτάριος Σφυράκης μέσα από τη σελίδα του στο Facebook. Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του Στέλλα, μετά από μια δύσκολη εγκυμοσύνη απέκτησαν ένα πανέμορφο αγοράκι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.
Το ζευγάρι που είναι εδώ και 13 χρόνια μαζί, μπορεί να πέρασε κάποιες δυσκολίες μέχρι την έλευση του γιου τους, αλλά με τη βοήθεια του γυναικολόγου Κωνσταντίνου Πάντου, όλα πήγαν καλά και οι δυο τους κρατούν τώρα στην αγκαλιά τους τον μικρό τους πρίγκιπα.
Με ένα χαμόγελο ανακούφισης και ευτυχίας, ο Νεκτάριος Σφυράκης θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους του για τα μηνύματα και τις ευχές που του έστειλαν και να μεταφέρει και το δικό του συγκινητικό μήνυμα.
“Καλημέρα σε όλους. Εκ μέρους του μικρού πρίγκιπα και της συζύγου μου, μέσα από την καρδιά μου, σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Ειλικρινά, στους καιρούς που ζούμε τις χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Πόσο μάλλον όταν η ζωή ξεκινά και το αυτονόητο θεωρείται νίκη με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε μια κοινωνία που τίποτα δεν είναι βέβαιο και ασφαλές πια. Να είστε όλοι καλά”, έγραψε στο προφίλ του στο Facebook.

Read More

And More